En a kretat orrba ajanlom 20 perc mulva hat es 1-2 oraig tart. Pont amig elmennek a szulok;)
2014. jan. 16. 17:50
22/28 anonim válasza:
Noss, én úgy vagyok velem ,hogy elektronikus ellenőrzőnk van. tehát anya mindent lát...Én a suliba megettem egy fél krétát, nem lettem lázas.. de nekem holnap kiosztják a dogát...hülye voltam, szarul sikerült, de legalább lemaradtam róla. :
higanyos lázmérőnk volt egy 2 percig melegített tejbe tettem azt acsúcsos végét... LETÖRÖTT... úgyhgy sós vizet hsználtam.. bevált!!
2014. ápr. 25. 19:44
23/28 anonim válasza:
Amikor ovis voltam nem akartam menni es megnyaltam egy telefont lazas lettem tuti bevalik,vagy barmilyen otthoni targyat nyalj meg miley cyrus 2. is lehetsz ezzel:DDDD
2014. nov. 11. 21:02
24/28 szamo77db válasza:
Dugd a popsidba a lázmérőt, akkor többet mutat.
2015. dec. 10. 16:56
25/28 anonim válasza:
Én ma reggel így maradtam otthon két napig:
1.Megvakartam a homlokomat,két arcomat jó alaposan
2.Óvatosan a radiátorhoz érintettem őket
3.Megmondtam anyunak,hogy nem vagyok jól
4.Megmérte a lázam:ha anyud nincs ott:a lázmérő végét ütögesd a tenyeredhez(higanyosnál)Ha pedig végig ott ül melletted:mielőtt megmérné a lázad,a hónaljadat felmelegíted valahogy(pl.radiátor,vakarás)
Tutira garantálom,hogy így nem mész suliba legalább 2 napig:)
2016. jan. 25. 09:49
26/28 anonim válasza:
Egy kissé durva, de hatásos: Maci kávé vagy bámilyen kávé (esetleg kakaó)-ba teszel 1, ha nagyon rosszul akarsz lenni 2 pupos mokkáskanál sót és jól felkevered... Ezután GYORSAN idd meg az egészet! A hányinger garantált, a láz már kevésbé, de az esetek 80 %-ában az is bejön!
2016. febr. 8. 14:52
27/28 anonim válasza:
a kréta az nem csinál semmi lázat, legfeljebb 10 percig fájni fog a fejed. Én általánosban "véletlen" felszívtam a krétaport és csak fájt a fejem tőle semmi más nem volt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!