Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan legyek holnapra lázas?...

Hogyan legyek holnapra lázas? Esetleg egyéb gyorsan megbetegítő tipp?

Figyelt kérdés

Holnap reggelre kell és ez tényleg fontos!! Aki csak szentszövegelni akar az iskola kerülésröl inkább ne is irjon...

de a tippeket előre is köszi!! :D

2008. szept. 14. 18:28
1 2 3
 21/28 patador válasza:
14%
En a kretat orrba ajanlom 20 perc mulva hat es 1-2 oraig tart. Pont amig elmennek a szulok;)
2014. jan. 16. 17:50
 22/28 anonim válasza:
90%

Noss, én úgy vagyok velem ,hogy elektronikus ellenőrzőnk van. tehát anya mindent lát...Én a suliba megettem egy fél krétát, nem lettem lázas.. de nekem holnap kiosztják a dogát...hülye voltam, szarul sikerült, de legalább lemaradtam róla. :

higanyos lázmérőnk volt egy 2 percig melegített tejbe tettem azt acsúcsos végét... LETÖRÖTT... úgyhgy sós vizet hsználtam.. bevált!!

2014. ápr. 25. 19:44
 23/28 anonim válasza:
94%
Amikor ovis voltam nem akartam menni es megnyaltam egy telefont lazas lettem tuti bevalik,vagy barmilyen otthoni targyat nyalj meg miley cyrus 2. is lehetsz ezzel:DDDD
2014. nov. 11. 21:02
 24/28 szamo77db ***** válasza:
33%
Dugd a popsidba a lázmérőt, akkor többet mutat.
2015. dec. 10. 16:56
 25/28 anonim válasza:
91%

Én ma reggel így maradtam otthon két napig:

1.Megvakartam a homlokomat,két arcomat jó alaposan

2.Óvatosan a radiátorhoz érintettem őket

3.Megmondtam anyunak,hogy nem vagyok jól

4.Megmérte a lázam:ha anyud nincs ott:a lázmérő végét ütögesd a tenyeredhez(higanyosnál)Ha pedig végig ott ül melletted:mielőtt megmérné a lázad,a hónaljadat felmelegíted valahogy(pl.radiátor,vakarás)

Tutira garantálom,hogy így nem mész suliba legalább 2 napig:)

2016. jan. 25. 09:49
 26/28 anonim válasza:
Egy kissé durva, de hatásos: Maci kávé vagy bámilyen kávé (esetleg kakaó)-ba teszel 1, ha nagyon rosszul akarsz lenni 2 pupos mokkáskanál sót és jól felkevered... Ezután GYORSAN idd meg az egészet! A hányinger garantált, a láz már kevésbé, de az esetek 80 %-ában az is bejön!
2016. febr. 8. 14:52
 27/28 anonim válasza:
100%
a kréta az nem csinál semmi lázat, legfeljebb 10 percig fájni fog a fejed. Én általánosban "véletlen" felszívtam a krétaport és csak fájt a fejem tőle semmi más nem volt
2018. ápr. 5. 21:10
 28/28 Lajcsiszelet válasza:

Én azt hallottam hogy ha sokáig sírsz belázasodsz

Mondjuk nem tudom mennyire igau

2021. okt. 21. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!