Hogyan legyek holnapra lázas? Esetleg egyéb gyorsan megbetegítő tipp?
Holnap reggelre kell és ez tényleg fontos!! Aki csak szentszövegelni akar az iskola kerülésröl inkább ne is irjon...
de a tippeket előre is köszi!! :D
Szerintem minden sz××t megenni veszélyes, ki tudja milyen mérgek vannak bennük(vagy már önmagukban is azok), amik csak lehet hogy évek múlva okoznak rákot v. egyéb krónikus betegséget. A szappan lúgos, ha nem sikerül kihánynod jobb esetben csak a gyomorsavadat közömbösíti(ez is elég para) rosszabb esetben, ha elég sok és erős: szétmarja agyomrod és a beleid!!! Ne csinálj magadból kísérleti nyulat!!!
Az önmegbetegítés Pl. éjszakára vizes zokni olyan jól sikerülhet, hogy aztán cseszheted a további életed! Persze nem rögtön jelentkezik ez sem, (úgy átfázhat a veséd a lábad irányából visszaáramló hideg vértől(a vese különösen érzékeny az ilyesmire), hogy elképzelhető, hogy később, -gyakran ez években mérhető-, veseelégtelenséged lesz, amit súlyosabb esetben dialízissel(kivezetik a véred, művileg megtisztítják, majd visszapumpálják beléd) kezelnek majd életed végéig!!! Az egyik előttem szóló bölcsen említette már, az agyhártyagyulladást, ezt nem részletezem.
Ha a szüleid semmi esetre sem állnak kötélnek, akkor én a lázmérő-manipulálást javaslom! Én úgy csináltam, hogy a reggeli meleg teámba beledugtam egy pillanatra(tényleg csak egy pillanat legyen, mert különben szétrobban és az már több, mint hihető-ilyenkor már "lázhulla" lennél, és a higany is erősen mérgező!).
A hőmérsékletet érdemes kb 37,5 - 38 fok közé kalibrálni, ez nem túl magas ahhoz, hogy lebukj amikor megtapogatnak, de már nem is olyan alcsony, hogy elküldjönek suliba. Persze rá kell játszani már előző nap este, hogy még hihetőbb legyen. Amikor ellenőriznek mérés közben, akkor próbáld úgy alakítani a helyzetet, hogy egy óvatlan pillanatban "bedurranthasd" a lázmérőt.
Nekem ez több alkalommal bejött! Ilyenkor a legnagyobb kincsed, az egészséged is megmarad, hosszútávon is.
Egy kis tanács: ne csinalj olyat hogy vizes zokniban alszol vagy vizes fejjel. Ez agyhartyagyulladast is okozhat ami eleg kemeny dolog.
Furodj meg meleg vizben, a lazmertot dorzsold meg vagy razd fejjel lefele. En a forro lampamhoz szoktam rakni de ne sok idore mert szetrobbanhat
Nooos drága sorstársaim! nem kell hogy megbetegedjetek ezzel az egészségeteket rongálva.
higanyos lázmérő fordítva rázásával / valami meleg "cucchoz" való közeltevés, persze csak határokon belül.
Ha digitális lázmérőtök van ( mint nekünk ) kicsit bonyolultabb a helyzet.
2 lehetőség állhat fent,
a; tudod egyedül mérni, nincs ott senki, erre a legjobb ha szüleid már elmentek dolgozni,(hiszen akkor még meg sem kell mérned csak mondod hogy lázad van (pl.38.2 - nem sok, nem kevés) amennyiben otthon vanak veled, de pl te a nappaliban a fotelban méred, ők meg a konyhában beszélgetnek, kiveszed a lázmérőt, és finoman hozzádörzsölöd a kanapéhoz, közben figyeled hogy mikor menyin van, úgy 37.8 - 38.2 közé lődd be, majd tedd vissza a "helyére". várd meg míg csipog, innentől tudni fogod.
b; ha ott van(nak) melletted szüleid, tesód, bárki, mond hogy kimész a wc-re mert "sürgős tennivalód van". ülj le, 2 módszert ismerek ilyenkor, -1 - wc-papírt belehelni, rátekerni a hőmérőre(legyen digitális vagy sima), és húzni rajta, dörzsölni. valahogy úgy mint amikor... -2 - összedörzsölöd a tenyeredet, majd szorongatod a hőmérőt egy darabig, ezt nem javaslom higanyossal mert könnyen eltörhet, a higany meg mérgező, nem biznisz.
ui: bőrkanapén nemtudom működik-e de szövetkanapén kb 3 másodperc elég ha jól csinálod. gyakorolj délután hogy másnap már minden simán menjen, és ne csak 1 terved legyen ha biztosra akarsz menni.
orvosnál. vigyél magaddal egy ! SZÖVET ! zsebkendőt, ha nincs akkor egy régi pólód egy darabját vágd le. menj el az orvoshoz. ha vannak a váróba, tedd félre a gátlásaidat, szólj valakinek, hogy ha kijön az orvos és "Tóth Árpádot" keresi( aki jelen esetben te vagy ), akkor kimentél a ,mosdóra, 1 perc és mész be. menj ki a mosdóba. forró vízbe áztasd be a kendődet, majd dörzsöld a hónaljadhoz ( üssetek le érte, nemtudom hogy írják, de sietek mert el fogok késni :D ) és a homlokodhoz. Ez arra az esetre jó ha a háziorvosod olyan mint az enyém hogy ő is megméri a lázad ( de akkor is ha lábfájás miatt mész oda ). Emellett legyél kedvtelen, esetleg előtte dörzsöld meg a szemed, bajod nem lessz tőle, de vizuálisan igen hatásos lehet.
Krétát mellőzd mert a maiak már mészből készülnek ami lázat nem okoz viszont a szervezetre igen káros, mérgező
köszönet a ti tippeitekér, és szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!