Én sokat csináltam azt, hogy vizes zokniban aludtam, de nem mindig vállt be. Mondjuk nekem "sajnos" nagyon jó az immunrendszerem.
2008. szept. 14. 18:37
2/28 anonim válasza:
egyél krétát, sós langyos vizet(már ha lemegy a torkodon) és mikor érzed hogy lázas vagy először mérd meg te hogy biztos légy majd anyukád előtt is mérd meg.
2008. szept. 14. 18:46
3/28 anonim válasza:
A sós langyos víztől max hányni lehet, attól lázas nem leszel, a krétától sem leszel lázas, ezt hülyeséget már nekünk is mondták a suliban, és mi is ettük elszántan, de csak a fejünk fájt tőle.
2008. szept. 14. 18:49
4/28 anonim válasza:
Ez nálam bevált, bár én nem direkt betegedtem le..:
Mosd meg a hajad és még vizes fejjel menj ki az udvarra amikor fúj a szél. Én tökéletesen megfáztam, amit enyhe láz is kísért.
2008. szept. 14. 19:45
5/28 anonim válasza:
Én azért az utóbbit nem ajánlanám már így ősszel, ha nincs szerencséd összeszedsz egy jó kis agyhártya gyulladást, ami már nem jó vicc :(.
Mi amikor általános iskolások voltunk kipróbáltuk a krétát egy osztálytársammal, de azon kívül, hogy nagyon durván iszonyatos íze van, semmi nem történt és nem lettünk lázasak :).
2008. szept. 14. 20:15
6/28 anonim válasza:
Én általában eljátszom, hogy fáj a fejem. Igyál meg nagyon hideg, jeges innivalót/vizet kint a hidegben. Tuti torokgyulladás. Vagy egyél fagyit, jégkrémet. Nekem nem jött be a capuccino-ecet páros, illetve a paradicsom-tej párosítás sem, pedig ezekre esküsznek a barátnőim. Én nem hánytam tőle.
2008. szept. 14. 20:25
7/28 anonim válasza:
Ne akarj megbetegedni, szar érzés, amikor nem vagy jól. Amúgy sem megy parancsra, az immunrendszer ennél erősebb, még durvább fertőzések esetén is kell legalább néhány nap lappangási idő, amíg a kórokozók ténylegesen megbetegítik a szervezetet. Inkább próbáld megbeszélni a szüleiddel, hogy hadd maradjál otthon. Nekem is megengedték alkalmanként, ha mondtam nekik hogy nem érzem magam eléggé felkészültnek az aznapi dolgozathoz, és megígértem, hogy napközben otthon tanulni fogok.
2008. szept. 14. 20:33
8/28 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek bejött a kréta,lázas azt hiszem nem volt,de rosszul lett,és sápadt volt.
Egyébként meg elszínészkedheted az egészet.
2008. szept. 14. 21:19
9/28 anonim válasza:
Nos, én ezt tavaly az uccsó hét előtt csináltam, mivel már nem csináltunk semmit. Igyál meg egy pohár szappanos vizet (1/3 folyékony szappan, 2/3 víz). Elsősegély oktatáson is lehet erről hallani, garantált hányás, de lázas nem leszel tőle. VAGY azt mondod anyudnak, hogy szarul érzed magad, lázmérő a hónaljadba, vagy akárhova és ha anyud nem ül melletted akkor összedörzsölöd izomból a kezed és megmarkolod a hőmérőt (higanyosnál jól működik, de !vigyázz! el ne törd!)
2008. szept. 14. 21:27
10/28 anonim válasza:
Neked adjam az én betegségemet...? :S Láz, torokfájás, fejfájás, szédülés, gyengeség, levertség... Ha kell, csak szólj!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!