Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lany vagyok es minden csajra...

Lany vagyok es minden csajra ellensegkent tekintek?

Figyelt kérdés
a baratnoimet akiket szeretek azokkat nincs semmi bajom, meg a haver baratnoimmel sem, de minden ,,cicababara,, meg idegen csajra az ellensegemkent tekintek. 1 csajt a ,,tarsasagunkbol,, almomban agyonvertem mert a pasimmal flortolt... normalis vagyok? (16\L)
2010. márc. 21. 19:32
 1/10 anonim ***** válasza:
27%

nem..nem vagy normális -.-"

kissé szánalmas ;D

16L

2010. márc. 21. 19:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg igen (: Én is utálom a 'cicababákat' :D
2010. márc. 21. 19:39
 3/10 A kérdező kommentje:
az elso ,,megerto,, valaszt nagyon szepen koszonom, a masodikkal most lekezelnek ha itt lenne...
2010. márc. 21. 19:41
 4/10 anonim ***** válasza:

szerintem azért, mert tudod, hogy ők csinosabbak

tégy ellene :)

2010. márc. 21. 19:49
 5/10 anonim ***** válasza:
tekinthetsz rájuk ellenséggel, csak ne mutasd ki, mert akkor csak hülyének néznek a pasik, ha megtudják :-)
2010. márc. 21. 19:56
 6/10 anonim ***** válasza:

19.39 - es vagyok.

Most pontosan mi is a bajod a válaszommal? :D Vagy én értettem félre?

2010. márc. 21. 20:07
 7/10 A kérdező kommentje:
en ugy ertettem h egyezek veled :-)
2010. márc. 21. 22:18
 8/10 A kérdező kommentje:
azert koszonok minden eddigi valaszt es varom masok velemenyet is...
2010. márc. 21. 22:19
 9/10 anonim ***** válasza:
55%

Tudod, az elég szánalmas, hogy csak azért megvernéd az első válaszolót, mert nem neked tetsző véleményt írt:D Valóban nem normális dolog, valószínűleg az önbizalmaddal van baj, vagy a párodban nem bízol eléggé, bár a reagálásodból azt veszem le, hogy túl sok fölös energiád van,ezért vagy ennyire agresszív, menj sportolj valamit, vagy táncolj, stb.

Egyébként addig mondogatsz másoknak ilyet, hogy jól lekezelnénk, amíg egyszer valaki istenesen el fog verni:D

2010. márc. 22. 06:34
 10/10 A kérdező kommentje:
en a valaszadok kozul senkinek nem montam ojat h megvernem! megis hol lattok ojat h en ezt irtam is valahova? az h az egyik valaszadoval lekezelnek azt felreertetted! azt en ugy is gondoltam ahogy irtam, szoval lekezelnek vele mert egyetertek a valaszaval! nem tudom most ezen mit kellett felreerteni...
2010. ápr. 3. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!