Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális-e ha egy 12-13-14...

Normális-e ha egy 12-13-14 éves lányok csapatának (bandának) sulis barátnőknek van 2-3 csinos vezetőjük? én is a vezérek közt vok.

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 17:26
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ nem tud mit írni a kislány lehet lekellet feküdnie aludni...már elég késő van
2010. márc. 20. 18:14
 42/49 anonim válasza:
Jajj, hát most egy hatalmasat nevettem :D Puszta kíváncsiságból hol laksz? :) Úgy felvenném az egészet videóra, hogy minden nap egy jót nevessek! :D
2010. márc. 20. 18:21
 43/49 anonim ***** válasza:

Háááááááát ez kész.xD Jajj tényleg ezen mekkorát röhögtem.:D

Én 13 vagyok és te 14 évesen ilyeneket csinálsz?xD

Hát hova süllyedhet még a világ?:'D

2010. márc. 20. 18:35
 44/49 anonim ***** válasza:
Egyébként herótom van az olyanoktól akik megmondják nekem, hogy mit csináljak. Amúgy a csőnadrág 10ből 9 lánynak nem áll jóll :S
2010. márc. 20. 18:44
 45/49 anonim ***** válasza:
szerintem nem alszanak, csak szimplán a faluba rajoskodnak az érintős telcsykével :P
2010. márc. 20. 18:52
 46/49 anonim ***** válasza:

Jááááááááááj:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Szívlapátot kéne neked adni kiscsaj!A fiúk le se fognak szarni,mert már most lerí rólad hogy akkora egy rühes rib*nc vagy,hogy azt már Kelemen Anna is megirigyli >.<

Puszcsy,köszcsy,baszcsy...anyááám.ezt neeeeeeeeee.

Baromi menő lehetsz az érintőképernyős telóddal a faluba..Jejzusom:|

2010. márc. 20. 18:54
 47/49 anonim ***** válasza:

Szerintem akik tényleg ilyenek, és komolyan gondolják ezt a ,,stílust" nem nyomulnak vele itt. Ez fake.

Vagy nagyon nagy problémák vannak XD

2010. márc. 20. 19:38
 48/49 anonim válasza:

nálunk is van pár ilyen csaj, ők is ezt csinálják

ha megyek valahova és látom őket, akk van egy jó napom :P

2010. máj. 9. 21:10
 49/49 anonim válasza:

juuuj...cukcsi mellír ish van? és megy a zene az érintőképes telcsyyyről? dejó, hova xarjak? -.- de azért továbbra is járjatok futni, nehogy meghízzatok...lol.

olyan qrwára megnézném egyszer ahogy vonultok. szereznél egy jó napot :D

és a "rondácskákkal" nem bariztok? milyen kár :'( xD

na puszcsihhh Babcikám^^

(am jelzem, h énis menő vok, csak az nálunk annyit takar, hogy adunk magunkra, nem úgy nézünk ki, mint egy rakás agyonszolizott rib@nc, kedvesek vagyunk a többiekkel, ezért egy csomóan bírnak.)

2010. jún. 17. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!