Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális-e ha egy 12-13-14...

Normális-e ha egy 12-13-14 éves lányok csapatának (bandának) sulis barátnőknek van 2-3 csinos vezetőjük? én is a vezérek közt vok.

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 17:26
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:
az a jóóóó híres falud te :D
2010. márc. 20. 17:59
 32/49 A kérdező kommentje:
az:)
2010. márc. 20. 17:59
 33/49 anonim válasza:

nagyon szánalmasok vagytok esküszöm.

pff.14évesen..

mellesleg elég viccesek lehettek 150centis kis p*csaként, a falun végig vonulva,zenét bömböltetve.

megnéznélek szivesen..;) jót röhögnék rajtatok az tuti:)

2010. márc. 20. 18:06
 34/49 anonim ***** válasza:

Júj,de kis szánalmas csajszi^^ezt annyira szeretem:)olyan jókat tudok röhögni ilyenkor:)Majd rá jössz,milyen szánalmas is vagy...csak lehet,h akkor már késő....

Gondolom azt hiszed,h mindenki szemében ti vagytok a menők a királyok stb.,de hidd el ha egyszer vki,olyan kedvében lesz,elküld titeket úgy melegebb éghajlatra,h majd csak pislogtok mint hal a szatyorban^^

Csak egyszer kell,h olyat mondjál/csinálj ami másnak nem tetszik és akk ajaj a "szép" kis pofidnak...:)örültem neked legalább ma jót röhögtem:D

2010. márc. 20. 18:07
 35/49 anonim ***** válasza:
Húha. Most hova szarjak édesem? Mész a faluban, és nyomatod a telefonodat? Mész bulizni. Én meg tanulok, és képzeld fel is vettek egy nagyon jó helyre. Azon kívül elárulok neked egy titkot, de erről ne szólj senkinek! A fiúk utálják a ribancokat mint te kisanyám. Nekem ezt ők mondták. GYŰLÖLIK. Te kis szőke lámpabura. Melírh ish? Bleee. A második amit utálnak, az a szercsikeh, köszcsikeh, puszcsikah. Pusszantás xD Szánalmas vagy öregem. AZt hitted, ha itt kiírsz egy kérdést, majd mindenki dicsér az érintős telefonoddal? tecktonik meg egy kalap SZAAAR. Ezt megszívtad... mert így csak magadat alázod...
2010. márc. 20. 18:07
 36/49 anonim ***** válasza:
A faluban meg aztán rohadt menő lehetsz... Muhaha. Megnéznélek. Esküszöm fetrengenék a röhögéstől.
2010. márc. 20. 18:08
 37/49 anonim ***** válasza:

Csak azért írkálnak ilyeneket, mert nem érnek fel hozzánk xd. Ők sosem érezték ezt a dominanciát, ezt a hatalmat. Mi meg akármikor tudjuk ugráltatni a bugrisokat xd. Eljöttök hozzánk telcsizni a canteen-be jövőhéten? :)

A helyi fiúcsapat *.*

2010. márc. 20. 18:09
 38/49 anonim ***** válasza:
Hát kislányom csak gratulálni tudok...IQ light-os vagy a bnőiddel együtt,és elég éretlenek,de majd csak kinövitek. Sok sikert hozzá:)
2010. márc. 20. 18:11
 39/49 anonim válasza:
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2010. márc. 20. 18:11
 40/49 anonim ***** válasza:
Hallod... ez kész. Végigolvastam, a válaszokat, és már 10 perce röhögök folyamatosan. Köszi a jó napot! :D
2010. márc. 20. 18:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!