Te megszülnéd elvesztett szerelmed klónját ha orvosilag lehetséges lenne?
Figyelt kérdés
Nem tudom látta-e valaki ezt a filmet,Womb(Méh) a címe,2010-es film.Története annyi röviden,hogy a nő szerelmét elüti egy autó,majd orvosi segítséggel megszüli a szerelme tökéletes mását.Ahogy nő a fiú gyermeke,ugyanúgy néz ki mint az elvesztett szerelme,kettős érzések kezdenek benne kavarogni,vonzalmat is érez a gyereke iránt mikor az már huszonéves,és le is fekszenek egymással,majd a fiú elhagyja a házat.
Kicsit elgondolkodtatott a film,mert ugyanebben az esetben én se tudom mit éreznék,mert rendben hogy a gyerekem,én szültem,de ott állna felnőtt korában,ugyanígy nézne ki mint akit anno halálosan szerettem,és akihez vonzódtam.Ilyen esetben te szülnél így gyereket ? Ha igen,csak anyai érzések lennének benned ?
2015. nov. 13. 14:52
11/13 anonim válasza:
Nem, ugyan minek? Az a gyerek sose lenne az édesgyerekem, azonkívül nem a testébe vagyok/voltam szerelmes, hanem az emberbe magába.
12/13 anonim válasza:
Sokan nincsenek tisztában itt a klón fogalmával.Nem a gyereke lenne a nőnek,hiszen a szerelme DNS-ét ültetik bele.A szerelme nem a gyereke volt.Semmiféle anya-fia kapcsolat nincs ilyenkor,tulajdonképpen a nő maga a béranya.Persze ettől még beteg dolog.
13/13 anonim válasza:
Ez marhaság, egyrészt az nem ugyanaz az ember lesz, másrészt akit én szülök meg, arra nem tudnék pasiként tekinteni, csak a gyerekemként, akkor is, ha vér szerint nem az. Azonkívül életem egyik nagy szerelmét 7 éve nem láttam, már abszolút nem kéne, nem tudom elhinni, hogy 20 évig szeretnék valakit, akit elveszítettem (pláne nem szeretnék bele egy olyan klónba, akit én pelenkáztam, akivel én csináltam végig a hisztikorszakot, akinek jártam a szülői értekezletére...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!