Te megszülnéd elvesztett szerelmed klónját ha orvosilag lehetséges lenne?
Nem tudom látta-e valaki ezt a filmet,Womb(Méh) a címe,2010-es film.Története annyi röviden,hogy a nő szerelmét elüti egy autó,majd orvosi segítséggel megszüli a szerelme tökéletes mását.Ahogy nő a fiú gyermeke,ugyanúgy néz ki mint az elvesztett szerelme,kettős érzések kezdenek benne kavarogni,vonzalmat is érez a gyereke iránt mikor az már huszonéves,és le is fekszenek egymással,majd a fiú elhagyja a házat.
Kicsit elgondolkodtatott a film,mert ugyanebben az esetben én se tudom mit éreznék,mert rendben hogy a gyerekem,én szültem,de ott állna felnőtt korában,ugyanígy nézne ki mint akit anno halálosan szerettem,és akihez vonzódtam.Ilyen esetben te szülnél így gyereket ? Ha igen,csak anyai érzések lennének benned ?
Nem tenném. Ami elmúlt, azt el kell fogadni és új utak, új élmények, út tapasztalatok után nézni.
Nem véletlenül zavarodott össze a film főszereplője.
szerintem nagyon beteg dolog.
hát még az hogy lefekszik a gyerekevel... hát basszus ő nem a szerelme, csak külsőre olyan. de nem azokkal a tuladonsagokkal rendelkezik amiért beleszeretett, ő egy másik ember
Fuj, ez tiszta perverzio.
Meg ha arrol lenne szo, hogy a szerelmetol valami orvosi trukkel halala utan essen teherbe, megertenem. De ez, ez beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!