Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van iwiw-ed? Kellene egy...

Van iwiw-ed? Kellene egy olyan személy akit nem tudna egy ember hozzám kötni, ugyanis már nem olvassa el a leveleim.

Figyelt kérdés

Szóval a történet. Ezer éve egy tanáromnak odaadtam az emlékkönyvem, hogy írjon bele, de elkeveredett... Rám írt egy lány, hogy megtalálta, valahogy hozzákerült. Leírta, hogy hogy néz ki, a nevem is benne van (amiből iwiw-en is csak én vagyok :)) szóval biztosan az enyém. Megörültem, váltottunk pár levelet, hogy mit hogyan. Megkérdezte, hogy személyesen jó lesz-e, vagy inkább postán szeretném-e visszakpni. És ugyan pesti, ahogy én is, de a postát választottam. Lehet, hogy nem kellett volna, mert azóta egy levelemet sem olvassa el, pedig szinte minden nap fent van. Már kértem barátot, hogy írjon rá, meg is tette, válaszolt is neki, hogy már fel akarta adni. Azóta az ő leveleit sem olvassa el, de persze azóta sem jött meg postán. Nekem fontos lenne az az emlékkönyv, és bosszant hogy egy ilyen kattant csajnál van, sőt félek, hogy már egy rituális szertartás mellett feláldozta vlamilyen istennek.

Ugyan a dolog már egy jó pár hónapja történt, nem is tudom miért vártam ennyit, de most valaki nem találna ki valamit és írna neki? Azért kérek meg valaki idegent, hogy ne lehessen hozzám kötni. Segítene valaki?

2010. márc. 19. 13:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hehe, fogadok, hogy macskát tart a lakásban... o.o
2010. márc. 19. 14:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Ki? Ő vagy én? :D Amúgy ez hogy jön ide?
2010. márc. 19. 14:08
 13/16 anonim ***** válasza:
..és megrágta?
2010. márc. 19. 14:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Arra utalt, hogy a bige valószínűleg "enyhén" antiszociális...
2010. márc. 19. 14:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Ja, és amiért nem akartam találkozni vele, kiborult és egyesével kitépkedte bosszúból a lapokat? :D
2010. márc. 19. 15:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Aki macskát tart miért antiszoc?Inkább az antiszoc aki kisállatokat kínoz.Na mindegy,szerintem a csajnak vaj van a füle mögött,lehet kell neki a könyv...
2011. jan. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!