Van iwiw-ed? Kellene egy olyan személy akit nem tudna egy ember hozzám kötni, ugyanis már nem olvassa el a leveleim.
Szóval a történet. Ezer éve egy tanáromnak odaadtam az emlékkönyvem, hogy írjon bele, de elkeveredett... Rám írt egy lány, hogy megtalálta, valahogy hozzákerült. Leírta, hogy hogy néz ki, a nevem is benne van (amiből iwiw-en is csak én vagyok :)) szóval biztosan az enyém. Megörültem, váltottunk pár levelet, hogy mit hogyan. Megkérdezte, hogy személyesen jó lesz-e, vagy inkább postán szeretném-e visszakpni. És ugyan pesti, ahogy én is, de a postát választottam. Lehet, hogy nem kellett volna, mert azóta egy levelemet sem olvassa el, pedig szinte minden nap fent van. Már kértem barátot, hogy írjon rá, meg is tette, válaszolt is neki, hogy már fel akarta adni. Azóta az ő leveleit sem olvassa el, de persze azóta sem jött meg postán. Nekem fontos lenne az az emlékkönyv, és bosszant hogy egy ilyen kattant csajnál van, sőt félek, hogy már egy rituális szertartás mellett feláldozta vlamilyen istennek.
Ugyan a dolog már egy jó pár hónapja történt, nem is tudom miért vártam ennyit, de most valaki nem találna ki valamit és írna neki? Azért kérek meg valaki idegent, hogy ne lehessen hozzám kötni. Segítene valaki?
Oké h nála van az emlékkönyved értem is, és iwiwem is van.. , de nem értem h mit vársz egy idegentől h mit írjon neki (hogy ha nem is lehet hozzádkötni )
hogy:
"szia, hallottam van nálad egy emlékkönyv, odaadnád mert szeretnék bele rajzolni?:)"
előző vagyok
szerintem ha kinn van a száma hívd fel, vagy msn, e-mail, skype ICQ?
Valamikor biztos nála volt, mert tökéletesen leírta, és a nevemből is csak egy van. Én :)
Jól van, akkor megpróbálok valami ismerőst keresni. Azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!