Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek túl elhamarkodott...

Szerintetek túl elhamarkodott döntés?

Figyelt kérdés

Szóval már mióta az eszemet tudom tetoválást szerettem volna! És most itt a lehetőség, hogy elég olcsón megcsináltathassam, de természetesen nem vagyok hajlandó ilyen divatmajom mintákat magamra varratni!

Én ezt már régóta tudom, hogy csak olyan mű kerülhet rám, aminek értelme van.

És persze már tudom mit akarok...

Egy baby angyal aki alatt a "Family" felirat, minta azon feküdne! Megszerkesztettem a mintát a vázlat vázlatát és kimondottan szép lett!

Talán még anyum is bele menne a dologba, igaz neki szinte megdönthetetlen hite van a tetoválásokról, de úgyis tudja, ahogy 18 elmúlok rögtön megyek megcsináltatni, így ha látja értelme van annak amit magamra akarok rakatni hátha belemegy!

Csak az a probléma, hogy még "csak" 16 éves vagyok..

2010. márc. 18. 18:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Esküszöm, hogy fogalmam sincs! Én általában mindent szeretek nagyon megrágni mielőtt döntök! És ugye vannak érvek amik alátámasztják, hogy ráér még pár év nélküle, viszont akadálya sincs, hogy most megcsináltassam!

Szerintem holnap leülök anyuval és megbeszélem vele.. A csuklómat nem tudom ruha mögé rejteni, így észre venné.. És nem akarom hátba szúrni!

Nagyon szeretném, de ki tudja, lehet van valami amiről nem tudok és megbánom, hogy ilyen hamar csináltam..

2010. márc. 18. 20:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Be kell vallanom valamit. Alábecsültelek.:D Ez egy okos döntés, mármint a megfontolás és a nem hátba szúrás. Nekem se jött volna rosszul, ha pár éve így gondolkodom. Azért minden jót a döntéshez!
2010. márc. 18. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!