Szerintetek túl elhamarkodott döntés?
Szóval már mióta az eszemet tudom tetoválást szerettem volna! És most itt a lehetőség, hogy elég olcsón megcsináltathassam, de természetesen nem vagyok hajlandó ilyen divatmajom mintákat magamra varratni!
Én ezt már régóta tudom, hogy csak olyan mű kerülhet rám, aminek értelme van.
És persze már tudom mit akarok...
Egy baby angyal aki alatt a "Family" felirat, minta azon feküdne! Megszerkesztettem a mintát a vázlat vázlatát és kimondottan szép lett!
Talán még anyum is bele menne a dologba, igaz neki szinte megdönthetetlen hite van a tetoválásokról, de úgyis tudja, ahogy 18 elmúlok rögtön megyek megcsináltatni, így ha látja értelme van annak amit magamra akarok rakatni hátha belemegy!
Csak az a probléma, hogy még "csak" 16 éves vagyok..
Ne haragudj, nem offolni akarok, de pillangó??! Ezt mondom, hogy én nem akarok ilyen "divat" cuccokat..
Az angyal azért, mert meghaltak a nagyszüleim, és a nagymamám volt az akit még anyumnál is jobban szerettem! Szinte vele nőttem fel! Ezért elég durva 5 éven vagyok túl.. Ennyi idő volt míg feldolgoztam a halálát.
A kedvenc unokaöcsém majdnem meghalt és 2 életmentő műtétet kellett rajta elvégezni, itthon minden nap segítenem kellett beöntést adni neki, szegénykém mennyit szenvedett! Szívem szakadt meg érte, utána elütötte egy szabálytalanul közlekedő robogós, és a gyerek még csak 7 éves!
Ezért az angyal szimbólum!
A Family pedig gondolom mindenki tudja, hogy a családot jelenti! ÉS nekem mindenem a család! 2 hetente nem találkozok anyummal, mert úgy jön a munkabeosztása, de nincs olyan nap, hogy ne beszélnénk telefonon! Képtelen lennék tőlük elszakadni! A család az egyetlen akikért képes lennék bármire!
Szóval ez nem olyan amit megbánhatok, nem is nagy függőlegesen és vízszintesen is 3 cm az egész! A csuklómra szeretném, mert ott mindig láthatom!
Ez egy olyan tetoválás, hogy ha távol vagyok az otthonomtól is mindig tudni fogom, hogy akkor is mellettem vannak!
Amúgy az egyik ismerősöm áprilisba megy megcsináltatni az övét és így lesz példám rá, hogy milyen ügyes! Természetesen én sem akarok gagyit, inkább többet költök rá!
Köszi, hogy írtatok még írhattok! :)
Bennem is megvan, hogy talán túl korán van még hozzá, de szerintem, ha én valahol elakarok helyezkedni és csak azért nem tudok, mert van rajtam valami, akkor szerintem kétszer meg kéne gondolni, hova is akarok elmenni dolgozni! Tehát szerintem már ott elvan rontva, hogy a munkámhoz igazítom az életem! Mert bizony fordítva kell, különben sose leszek boldog és kiegyensúlyozott!
Látod, ebből látszik, hogy nem túl jó a szövegértelmezési képességed! Én csak válaszokat adtam, amik szerintem korrektek és elismertem, hogy lehet tényleg túl korai, nem tudom ebben mi az a nagy pártfogolt keresés??!
És igen kíváncsi vagyok arra, hogy miért ne csináltassam meg! Ha ilyen jó indokaid vannak akkor oszd meg velem! Látod mielőtt osztani szeretnéd az észt kérlek értelmezz!
Ha válaszolsz, azt akkor köszönöm, és a kérdésemre nem ez a "hú na most úgy vissza offolok" mert avval semmire nem mész, ha pedig válaszolsz, akkor lehet épp te leszel aki lebeszélsz vagy épp rábeszélsz a tetoválásra!
Hehe. Vagyis nincs érved.
Nem is azért szeretném csinálni mert "húdenagyondivat". Mert akkor kb az lenne amit magamra akarnék rakatni, hogy "Csillag Szív Kettőspont O kacsacsőr 3".
Azért köszi a válaszod :)
ma 19:58
Persze gondoltam, ezért írtam, hogy nem offolni akarok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!