Van értelme a diétázásnak?
Figyelt kérdés
15/L vagyok, nem túlsúlyos, de nem is sovány
2 napja nekikezdtem diétázni és mostmár komolyan gondolkodom, hogy valyon jó-e ez igy
Anyum előtt sajnálom, hogy már nem ehetem nagyon amit főz és valahogy a közérzetem is változott, mióta nem eszek már finom kajákat
Mi megengedhetjük bármikor magunknak egy pizzát, egy doboz fagyit, tésztát, stb. s eddig ezekhez voltam hozzászokva
S most nem tudom mit tegyek......folytassam a diétám vagy ........annyira furcsa, hogy mások mindent megennének és nincs pénzük, nekem meg van és mégsem eszem azt, amit szeretnék
Ötletek ? Légyszi segitsetek
2010. márc. 17. 14:40
1/4 anonim válasza:
Egyél normális kajákat. És csak akkor, ha tényleg éhes vagy, és ne unalomból, és akkor rendben lesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát, ez nem volt nagyon segitő válasz :-D
Mondjuk egy olyan irjon, aki tényleg a helyzetembe tudja magát képzelni :-D
2010. márc. 17. 14:54
3/4 anonim válasza:
A DIÉTÁNAK nincs értelme, mert amikor véget ér, akkor dupla annyit hizol vissza, mert kiéhezel bizonyos dolgokra. Sokkal hasznosabb, ha rendesen eszel mindenböl, de ami sok kalóriát tartalmaz, abból csak fél vagy harmad adagot. Meg a nassolást kell kontrollálni, mert azzal nagyon sok felesleget tudsz összeszedni.
4/4 anonim válasza:
A 14:59-es vagyok mégegyszer: lehetöleg lassan egyél és figyelj, hogy ha már nem vagy éhes - nem jóllakott, csak éppen nem éhes - akkor hagyd abba az evést - igy igen sok kalóriát meg tudsz spórólni. Nekem jól bevált tippek: ne normális tányért vegyél elö, hanem kicsit, süteményes villát, kiskanalat használj, minden falat után tedd le az evöeszközt a tányérra, és csak akkor vegyél újabb falatot rá, ha már üres a szád. Meglepöen kevesebbel jól fogsz lakni és nem hizol, annak ellenére, hogy mindenböl eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!