Nincs eleged a vámpírmániából?
Figyelt kérdés
A csapból is ez folyik és engem már nagyon irritál az egész, csomó sorozat, film, könyv, nyáladzó tini és nem tini lányok... de az a baj, hogy az 5 éves kislány is tudja ki az az edward ohhh... és akkor nem csoda ha csomó ilyen kérdés jön, hogy "vámpír vagyok?" pff egyre hülyébbek az emberek.. megnéztem az alkonyatot és személy szerint nem tetszett mert kb nem szólt semmiről.. várom a véleményeket hajrá:D 18/f2010. márc. 14. 21:01
11/11 nina34 válasza:
hát ja ez már beteges meg az hogy valaki arrol ír hogy vámpírrá változik csak egy jó pszihiáter kell nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!