Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincs eleged ebből a nagy...

Nincs eleged ebből a nagy facebook mániából?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 19:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem törődök vele, inkább ültetek répát Farmville-en :D
2010. nov. 16. 19:46
 2/16 anonim válasza:
100%
Hát nem... :S De attól függ mire gondolsz,neked milyen tapasztalataid voltak?
2010. nov. 16. 19:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
nincs.
2010. nov. 16. 19:47
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
fészbukkal kelek és vele is fekszek na meg a nőmmel :D szóval igazi fészbukker vagyok :P
2010. nov. 16. 19:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
2 napig nem megyek fel rá és elvonási tüneteim vannak
2010. nov. 16. 19:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs.

Imádom.Csak azt nem szeretem benne,hogy a hülye osztálytársaim életük minden számukra érdemes pillanát megosztják facebookal...közbe k*rvára szánalmas,hogy egész délelőtt 5 percenként kiír vmelyikük vmi hülyeséget.Meg azt is kiírják,hogy éppen milyen órán unatkoznak meg beszólásokat-.-"

15/L

2010. nov. 16. 19:52
 7/16 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok facebook-on, csak unom, hogy (busszal járok suliba), és minden reggel azt hallom a hátam mögül, "h ő minek jelcsizett?" "tényleg és mit írtál neki" "és akkor megkérdezte, h nem járunk-e", stb.

Előttem lévő csaj meg már reggel a facebookon lóg (a telefonján), és aztán még suliban is ez megy.

Én tudom, hogy modern világ van, meg minden, csak kicsit gáz volt, amikor beszéltem egy csajjal, aki azt nem tudta, hogy a "pasija" hogy néz ki, mert csak facebookról ismerik egymást.

2010. nov. 16. 19:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem használom, nem szeretem. De az biztosan nem véletlen, hogy az egész világon több mint 500 millió regisztrált tagja van.
2010. nov. 16. 19:57
 9/16 anonim ***** válasza:

én nagyon szeretem. de csak gépen facebookozok.

azt már én is unom, hogy pl kiirják azt, hogy töri órán uncsizok meg srb..

főképp az a legzavaróbb, ha beszélek vaalkihez, és közbe nem figyel mert a telóján nyomkodja a fészbukot.. :S

2010. nov. 16. 19:59
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hasznos, stabilabb, mint a neptun, szóval inkább azon keresztül üzengetünk egymásnak az évfolyamon belül :D
2010. nov. 16. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!