Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nincs eleged a vámpírmániából?

Nincs eleged a vámpírmániából?

Figyelt kérdés
A csapból is ez folyik és engem már nagyon irritál az egész, csomó sorozat, film, könyv, nyáladzó tini és nem tini lányok... de az a baj, hogy az 5 éves kislány is tudja ki az az edward ohhh... és akkor nem csoda ha csomó ilyen kérdés jön, hogy "vámpír vagyok?" pff egyre hülyébbek az emberek.. megnéztem az alkonyatot és személy szerint nem tetszett mert kb nem szólt semmiről.. várom a véleményeket hajrá:D 18/f
2010. márc. 14. 21:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem foglalkozom vele, ha nekik ez jó akkor nekem is
2010. márc. 14. 21:08
 2/11 anonim ***** válasza:

Múltkor bementem egy könyvesboltba,és 2 óriási! polc volt vámpíros könyvekkel..Na mondom ez már beteges..:O

nekem se jön be..vagyis csak mértékkel.

2010. márc. 14. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Személyszerint örülök hogy Harry Potter leáldozott, bár ez sem sokkal bb:D
 4/11 anonim válasza:

én kedvelem az Alkonyat című sorozatot, nekem nem unalmas.

De akkor miért nem kérdezed meg, hogy nem unalmas-e pl a forma 1, vagy a foci világbajnokság, a választási őrület, a "mongyonle", a Győzike őrület, a Kiszel Tünde elmebaj????

Szóval mindenkinek más az ízlése, tolerálni kell mások kedvteléseit... 32L

5/11 anonim ***** válasza:
Nekem abból van elegem, hogy azt mondják "vámpíros könyv" és mindenkinek a Twilight ugrik be, holott a műfajban vannak kiemelkedőbb alkotások is.
2010. márc. 14. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Tudod én elég idős vagyok és több mint ötven évvel ezelött azt hittem hogy a 2000-es években az emberek a fejlődés miatt okosabbak lesznek. És a gyakorlatban mondhatom hogy pontosan az ellenkezője történt az emberek nagy átlagban sokkal butábbak lettek függetlenül az iskolai végzetségüktől. Élő példa hogy pilótajátékon az iskolázottabbak vesznek nagyobb számban részt és veszítenek persze.A magyar TV-k több csatornáján jósok akik ócska buta szélhámosok döntik a hülyeségeiket.A vámpíros baromság csak egy butaság a számtalan közül.
2010. márc. 14. 21:15
 7/11 anonim ***** válasza:
2 film van az egyik az Alkonyat, a másik meg az Avatár,ami igazán elmehetne már a pokolba még a csapból is ez folyik! Jelzem én egyiket se néztem meg, de míg élek nem is fogom!
2010. márc. 14. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

na, én is utálom az ilyen hülyeségeket, simán el tudom képzelni az életem alkonyat, harry potter és avatar nélkül ^^

L/majdnem 13

2010. márc. 14. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Láttam az alkonyatott nekem tetszett,de a nagy felhajtás ami körülötte van az szánalmas.:/ sőt a New Moon olvastam. Az a lényeg a média most ezt hozta fel és a legtöbben ezt be is veszik.Az avatar na az se nyerte el a tetszésem.

13/L

2010. márc. 14. 23:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincs elegem mert én imádom a vámpírokat^^

13/l

2010. márc. 25. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!