Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Próbálkoztál már a rappeléssel?

Próbálkoztál már a rappeléssel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
nem
2010. márc. 14. 19:17
 2/10 anonim ***** válasza:
jah,de jó sz*r a hangom,meg összeakad a nyelvem úgyhogy gyakran nem is értették mit mondok :D
2010. márc. 14. 19:23
 3/10 A kérdező kommentje:
Én csak most fogom megpróbálni,de nem tudok dalszöveget írni,nem jut eszembe semmi:(
2010. márc. 14. 19:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Belőlem kijött véletlen egy rapp kezdet, rólam szól. Szóval figyelem: MC Krisztaaa vagyoook nem loppom a napppott. De ezt hallanotok kellene.
2010. márc. 14. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
én freebe tudom tolni ritmusérzékem is van csak a hangom... :S pedig 1szer 2orán keresztül toltam freebe:D de csak magamnak mer unatkoztam:D
2010. márc. 14. 20:04
 6/10 A kérdező kommentje:
20:04 menned kellett volna a Csillag Születik-be!:D
2010. márc. 14. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Én néha-néha szoktam rappelgetni

akkor is csak inkább tesztelgetni..

nem szoktam ezeket el énekelni..

csak leírom hogy ne keljen fülészetre menni

Ilyeneket:P de van egy zene amire jobban sikerül.. nem vágom most a címét azt tudom hogy MCDC tolta erre a számra a legelsőt:D

2010. márc. 15. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szoktam..Rímeket tudok meg dalt írni de szégyellős vok(gondolom rosszul írtam)
2010. márc. 19. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Én angolul írogatok szövegeket(szerintem jobban megy a ritmikához,és több emberhez jut el a mondanivalód)

A lényeg az h ne kitalált legyen a szöveg,legyen jó a ritmikája, mondanivalója add hozzá a saját stílusod.De ez is mint más is gyakorlás kérdése,a legnagyobbak sem rappernek születtek :))

Viszont egyik haverom magyarul ezzel csajozott (több kevesebb sikerrel :DDD)

Mindenféle baromságot összehordott "Itt van az ancsi tök jó ... ja van neki(...)" ez poén volt,de nem a tudása miatt xd

2010. jún. 19. 00:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100% :O :O :D:D én minden esetre kezecske..! :) (a magyaros): D
2010. jún. 19. 15:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!