Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az E-bay-ről...

Hobby Stylus kérdése:

Mi a véleményetek az E-bay-ről? Merjek onnan rendelni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 25. 22:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát mi már évek óta rendelünk,van amikor mi is eladtunk pár dolgot. Kezdve a 99 pennys bizsuktól egészen a 600 fontos kabátig. Vettünk már kanapét is, futópadot, szinte mindent. 2 alkalom volt amikor kis gond volt, de az eladó akkor is korrekt volt, mert kicserélte. Én elégedett vagyok vele.
2015. szept. 25. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
eddig rendeltem 32-őt, megjött mind, tetszik
2015. szept. 25. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Egy kis hasonlattal szeretnék élni. Van a piac, s benne az árusok: kofák, boltosok, vegyesen.

Az e-bay a piac. Nem a piactól vásárolsz, hanem a kofáktól és boltosoktól.

Az ebay csak egy felület, egy lehetőség, mely összehozza az eladókat és vevőket.

Ebben a tekintetben nagyon biztonságos. Fizetni szinte kizárólag csak paypal-lel lehet. Ez megvéd attól, hogy ki kelljen adnod idegennek a banki adataidat.

Biztosítékot is nyújt a rendszer arra, hogy elégedetlen vagy, esetleg becsapnak. Ugyanakkor védi az eladót is a rosszindulatú vevőktől.

Eladó lehet nagyker cég, vállalkozás, magánszemély. Az ár lehet fix, vagy licitálós. Az áru pedig új vagy használt.

Eladó és vevő kölcsönösen értékeli egymást.

Ha olyan cégtől vagy magánszemélytől vásárolsz, ahol már sok eladást látsz, az értékelése az eladónak 90% feletti, akkor nyugodt lehetsz.

2015. szept. 25. 23:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. szept. 26. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:
700 rendelésemből eddig 2vel volt gondom ..
2015. szept. 28. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!