Merjek rendelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Kontaktlencsét szeretnék rendelni, dioptriát tudom, mert tavaly nyáron volt lencsém, viszont nem szeretnék bemenni üzletben és ott megvásárolni, mert drágább.
Ha interneten vásárolok, szerintetek merjek olyan márkát amit még nem ismerek és új lenne?
2015. júl. 22. 00:18
1/2 anonim válasza:
Én dokival megbeszélném mindenképpen, hogy milyen hordjak. Hordtam olyat, amit nem neten rendeltem, de optikus írta fel, és kiderült, hogy nagyon nem stimmelt semmi, kezdett tőle beeresedni a szaruhártyám. Inkább ne kockáztass, a szemed világa többet ér, mint pár ezres, amivel olcsóbb a netes cucc.
2/2 anonim válasza:
Elsőre próblalencse kell, utána rendelhetsz netről.
Nekem is volt olyan, hogy kinéztem, hogy tetszik, meg stimmel. Elmentem próbalencsézni és kb. dobta ki magából a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!