Merjek e rendelni ebayen órát aminek a helye Hong-Kong?
Figyelt kérdés
az órához adnak díszdobozt, mindent bár kételkedem hogy eredeti e mert nagyon jó az ára...
2011. febr. 6. 23:33
1/6 anonim válasza:
Nem eredeti az fix.
Vagy kuldd el a linket es megnezem.
De ne rendelj ossze-vissza ilyen hulyesegeket.
Mert am eun kivulrol meg ra kell szamolnod a postakoltsegre a vamot es az afat is jah es ki tudja mit szolnak a magyar vamosok a replikakhoz.
Tudod, mindig a kicsit szivatjak meg.
2011. febr. 6. 23:36
2/6 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy szar hamisítványt kapsz, akkor igen. 99%-nál biztosabb.
2011. febr. 6. 23:55
3/6 anonim válasza:
Eredetinek tuti nem eredeti..Én állandóan veszek órát,és volt hogy Hong-Kongból jött..De én óra mániás vagyok..Eddig mindig megkaptam azt a terméket amit rendeltem..
2011. febr. 7. 00:21
4/6 anonim válasza:
És általában ráírják, hogy ajándék és nincs vám sem. Biztos nem eredeti. Meg fogod kapni, sokáig fog tartani, ha meg mégsem akkor vissza adják a zsét. Hongkongból jobb rendelni,mint simán Kínából, de nekem azzal sem volt még bajom.
2011. febr. 7. 01:22
5/6 anonim válasza:
Elso vagyok.
Es elozonek irom meg Neked is kerdezo, h apumek szoktak rendelni dolgokat.
Es most a masodik csomagjuk all a vamosoknal. Nagyon raalltak.
Akinezzel uzletel most jol megszjvja, mert vagy iszonyat magas vamot fizet vagy borton.
Am meg nem foglalkoznsk vele mi van rairva, hs egyszer kiderul h replika vagy h kereskedelmi mennyisegben rendelsz.
Ha meg kepes vagy megibt rair i egy sraga dologra a kamu arat pl eg tizedessel arrebb es rajonnek megint borton.
Szoval csak csinjan...
2011. febr. 7. 07:40
6/6 A kérdező kommentje:
[link] Ez az óra linkje, az a baj hogy ugye csak ilyen netes képeket töltenek hozzá fel. Láttam én nem egyszer vaterán speciel ennél az óránál, hogy egy csóka feltette 44-ért, és ugráltak érte hogy elvihessék de ő is az ebayen feltöltött képeket használta. a kommentek fasznosak voltak addig, köszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!