A mai általános sulis lányok honnan tanulhatják a tökönrúgást?
Szerintem egy évtizedek óta szájról szájra terjedő módszer :)
Amíg a fiúk nem szuszpenzorban járnak minden nap, mindig lesz olyan srác, akit tökön találnak rúgni mondjuk verekedés közben vagy focimeccsen, és ezt mindig lesz lány, aki látni fogja és kíváncsi lesz, mitől fáj ez annyira. És ha már fáj, akkor biztosan megpróbál odarúgni, ha kell, ha nem.
sajnos kipróbálják :/
kaptam már én is 13/f
Miért, mit csináltok hogy tökönrúgnak? :D Nem hiszem hogy ok nélkül ilyet tesz valaki. Sőt, nem hiszem, hogy egy p*csa úgy meg tud rúgni valakit, hogy annak tényleg fájjon.
Ha ők terrorban tartanak titeket, akkor mér nem vágtok vissza? Pl.: megverhetitek az ilyen rugdosókat.
Ha tényleg eltalálja egy térdelés vagy egy rúgás a golyókat, az bizony harcképtelenné tudja tenni a fiút egy jó időben. Összeverni a lányt meg nem lehet, mert ugye lányokat nem verünk.
Engem példúul az egyik lány azért rúgott tökön, mert megfogtam a seggét. Ha ügyes a lány és váratlanul viszi be a rúgást, az elképesztően fájdalmas...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!