Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ugranak egymás nyakának...

Miért ugranak egymás nyakának a válaszolók?

Figyelt kérdés
Értem itt azt, amikor valaki feltesz egy kérdést, és azok, akiknek a válaszok nem tetszenek, mert csak a saját életük alapján képesek válaszolni, fórumként használják ezt az oldalt, mocskolódnak, bántó szavakkal illetnek mindenkit, aki nem az ő felfogásuk szerint gondolkodik. Az ilyen minek jön ide? Unalomból? Vagy itt éli ki a hajlamait, amit otthon valószínüleg elnyomnak? Értitek ezt?
2010. márc. 13. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, hogy a különböző felfogások valahol összeütköznek. Ezt kulturált módon is lehet elintézni. Akinek ez mocskos szavak nélkül nem megy, valószínűleg a fejében van a baj.
2010. márc. 13. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is most válaszoltak bunkón,remélem ez a legnagyobb öröme az életben,de nem kell velük foglalkozni:)
2010. márc. 13. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Húú én nem is kezdek bele :)

Nem vagyunk egyformák.

2010. márc. 13. 19:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen minden embernek más a véleménye, csak ezt nem tudják elfogadni. Mindenki azt hiszi, csak az lehet igaz,amit ő gondol és makacsul ragaszkodik a saját véleményéhez. Nagyon rossz szokás és én is sokszor elkeseredek ezen. Sajnos nem tudunk vele mit csinálni.
2010. márc. 13. 19:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt írja nekem egy fórumon valaki, hogy te marha vagy! Azt sem tudja ki vagyok, de lemarház, és írja, hogy a gyerek otthonról viszi a szokásokat, mintát magával. Mára kiveszett az emberekből az empátia, figyelem,a másik érveinek meghallgatása, mérlegelése. Ha ezt teszik a buszon, a sorálláskor, akkor arctalanul még inkább ezt teszik. Valahol azt mutatja, hogy boldogtalan, kielégítetlen, önértékelési zavarral küzd az ilyen ember. Aki boldog, becsüli önmagát, annak nincs szüksége arra, hogy beszóljon a másiknak, vagy lenézze. Pláne úgy, hogy nem is ismeri.
2010. márc. 13. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
55%

mi van? mi van? mi van?

Hol ugrottak egymásnak? hagy olvassam már el.

2010. márc. 13. 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én említettem a családomat és azt szidják. ismeretlenül. úgy hogy fogalmuk sincs róla kik és milyen emberek vagyunk. imádom az ilyen IQ-bajnokokat. :S
2010. márc. 13. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Na de melyik kérdésnél? Linkeljen már vki.
2010. márc. 13. 19:36
 9/11 anonim ***** válasza:
69%
én is észrevettem, hogy egyre gyakoribb. főleg erkölcsi és szakmai kérdésekben. az erkölcsi egyértelmű, ha valaki másként gondolkodik, akkor karddal vasvillával mennek egymásnak. szakmai kérdésekben pedig főleg akkor, ha egy válaszoló jelzi, hogy ő szakmabeli ill bármilyen más módon hozzáértőként valami köze van a témához(tanultta/tanulja, stb), ám a válasza más, akkor neiesnek, hogy hazudik, hogy vette a diplomáját, hogy rossz szakember, nagyon ordenáré módon(pedig nagyon sok esetben tényleg helyes a válasz, főleg egészségügyi kérdésekben, mert ott sok a közkeletű tévedés). természetesen tisztelet a kivételnek, többségben vannak az értelmes válaszolók. akik pedig így nyilvánulnak meg magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt.
2010. márc. 13. 19:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy kérdésről van itt szó. Nem kell sokat keresni hogy rátalálj a kötekedőkbe.
2010. márc. 13. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!