Hogy van itt a válaszolók között 80-90% fölött az értékelése? Sokat kell válaszolgatni, vagy észlény az illető?
mark86
Azt mondják amit a kérdező hallani akar.
Úgy, hogy új ember és az első x kérdéssel nagyon beletrafált.
Esetleg langyi témákban posztolgat csak.
"...Azt mondják amit a kérdező hallani akar...."
Az egy dolog, attól a többi válaszoló lepontozhat.
mark86
Ja tényleg! Igazad van,...
:)
De meddig kell jót válaszolni? Mármint gondolom kell x értékelés ahhoz hogy emelkedjen.
Csak mert szerintem nem vagyok hülye, de még nem értem el 60%-ot. És összesen nézik minden témában, vagy a témákat külön-külön értékelik?
Én az elején nem nagyon figyeltem, de nekem mintha 50-ről indult volna. De ha nem így volt, hanem ilyen drasztikusan lezuhant, akkor az azt jelenti, hogy mindenki lepontoz.
Mondjuk én főleg a baba részen válaszolok és tudom, hogy eléggé ellenkező válaszokat adok, mint amit a többség, csak a butuska anyukák, akik lepontoznak a drasztikus válaszaimért nem hiszik el, hogy nem a kisujjamból szívom a tanácsaimat, hanem komoly szakember ismerőseim vannak.
Jó, hogy segíteni akar az ember, erre a kis pontjai miatt hülyének nézik.
Hát ez a rendszer, már ugye a populizmusról szól. A tömeg akarat diadala, ami persze sokszor egybe esik az igazsággal, de nem hibátlan a rendszer.
Volt olyan, hogy egy szakmai kérdésben ellentmondtam (nem véletlenül) a többségnek.
Lepontoztak, aztán belinkeltem bizonyítékot az igazamra. (nem volt vitatható, szakmai dolog volt.)
Megkérdeztem van-e valakinek gerince elnézést kérni, na azt is lepontozták. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!