Mit ettek az emberek régen a moziban?
Zizit. Aminek zörgött-börgött a zacskója:D:D
Tizenéves kor felett már semmit. Akkor még az emberek filmet nézni jártak mozgóképszínházba, nem táplálkozni.
Egyes mozik hátsó soraiban némi csókolózás is elő-előfordult.
Az én gyermekkoromban a rizs fordult elő, de nem étkezési céllal, hanem köpő csöveztünk vele. Azaz szétszerelt töltőceruzába dugtuk, s az előttünk ülő nyakát céloztuk meg vele.
Perec volt, mint írták, de azt sem majszoltuk egész idő alatt. Büfé nem is nagyon volt a mozikban. Apró csokikat lehetett kapni, szendvicseket, bambit, utast. Ezeket viszont nem vittük be, hanem az előtérben megettük.
A zizi jutott nekem is eszembe, mert az egyik leg régibb édesség ami olyan rágcsálni való is de arra nem gondoltam hogy tényleg olyan mozis kaja volt XD
A perec meg se fordult a fejemben, de tényleg.
Suliban még elmegy a köpőcsövezés, na de moziban.... Ejnye Ejnye. Nem tudom melyikért kevernék le nagyobb pofont, a szándékos szék rugdosásért vagy ezért.
"köpőcsöveztünk vele. Azaz szétszerelt töltőceruzába dugtuk, "
Jaj, de rosszak vagytok,! Azonnal írd be a rossz pontot négyeske.
A tanító nénid.
Tanító néni kérem, tessék visszabújni a kriptába. Ez a 60-as évek első fele.
Ha jobban meggondolom, az össze válaszom off, hiszen ekkor már sok színes film ment a mozikban.
A kezdetektől a háborúig nem nagyon ettek a moziban semmit az emberek, még perecet sem. Leginkább a cselédség, a munkások szórakozása volt a mozi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!