AmberTime kérdése:
Milyen szakmakat ajánlanátok nekem?
Figyelt kérdés
Szeretek és tudok is rajzolni,jovagyok minden tantargybol a matekot is szeretem,viszont megvan az erőm koromhoz képest így erős megterhelő fizikai munkát is irhattok. jól fizető és keresett szakmák érdekelnek.Most vagyok nyolcadikos és gimnaziumba szeretnék menni viszont utána minnél több szakmát szeretnék.2015. szept. 17. 18:05
1/2 MollyRexi válasza:
Hát ez nehéz. Lehet hogy elmehetnél tanárnak. De ha az magas akkor oviba vigyázhatnál a gyerekekre. De építőmesternek is elmehetsz. Nem tudok jókat írni mert nem ismerlek. Magadban is gondolkozz el hogy mi az álommunkád. Talán meg is valósulhat. De ha így sincs ötleted kérdezd meg a családod vagy a barátaidat, tanáraidat. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. szept. 20. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!