Miért érzek így Leonardo DiCaprioval?
Hány éves vagy?
Ez normális, minden tinilány belezúg mindenféle celebbe, színészbe, stb stb, te a jobbik eset vagy, te nem bieberért vagy oda annyira.
Nem őrültél meg, ez normális.
Majd kinövöd, mikor felnőttél vicces lesz visszagondolni, hogy miket is hitél most :)
Ez normális.Mindenkinek más a stílusa és van akinek (nekem is) Leo a kedvence, és talán azt érzed,hogy megőrültél de nem.Ugyanez volt kb. egy hete nálam is :D Szerintem nincs olyan lány aki a lelke mélyén nem rajongana Leonardo DiCaprio-ért.Plusz olyan arca van ami nagyon ritka és beleég az ember agyába (úgy értem,hogy mindenki emlékszik rá).
Nem akarlak elszomorítani,de ha neked ebből eleged van,akkor gondolj arra,hogy Leo már eléggé megváltozott a Titanic-os idők óta.Szóval ez csak egy pár napig, hétig (max.1-2 hétig) fog tartani.Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!