Több hónapja kisérletezem az "internetes pénzkereséssel"! Érdemes az időmet erre pazarolni?
Szegény kérdező. Én is hasonló cipőben vagyok, mint te, már ami az internetmoney dilemmát illeti.
Azért az a válaszoló aki ilyenkor úgy van vele, hogy "eléggé szégyenletes, hogy senki sem a munkából akar mán megélni dikk" az rossz helyen van.
10 munkakörből 9kb helyettesíthető lenne gépi erővel. Szerintem meg ezt ciki, hogy nem ismertük fel a XXI. században.
Mellesleg nem mindegy, hogy kinek dolgozol... Magadnak, vagy egy multinak.
Szerintem az a legnagyobb agy aki nem a másnakdolgozásból akar megélni.
Ilyen a saját internetes vállalkozás amikor is magadnak dolgozol.
Szeméyl szerint hallottam már siekrtörténeteket, de kitartás kell hozzá.
Személyesen ismerem azt az embert aki elindította a .eu-domaineket, sajnos keveset beszélgettem vele, pedig érdemes lenne órákat vennem tőle. Fogtam már kezet azzal az emberrel akinek eléggé bejött az internetmoney.
Tehát van, létezik, érdemes. Csak okosnak kell lenni.
Ahogy nézem,ezek,közel egy éves hsz-ek,és azóta sokat változott a dolog,én is belekezdtem ebbe a ptc dologba és nekem bevált,amiket én csinálok,azok fizetnek,de csak a klikkelős "melóból" nemsok pénz jön be,érdemes kicsit jobban mögé nézni,mert nemcsak a kattintgatásból áll.És nem olyan rengeteg időt vesz el.Nekem pl az a 8(nem kispályázok :D),megvan napi 1 óra alatt,de ha még fél-1 órát rászánok,akkor csak a pénzem lesz több.
Szerintem egy próbát megér annak aki komolyan gondolja vagy épp nem tud elmenni dolgozni,de van napi max 2 óra szabadideje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!