Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Több hónapja kisérletezem az...

Több hónapja kisérletezem az "internetes pénzkereséssel"! Érdemes az időmet erre pazarolni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 12. 23:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. márc. 12. 23:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Menj dolgozni barátom! :D
2010. márc. 12. 23:59
 3/16 anonim ***** válasza:
ugy latom senki sem a munkabol akar megelni ez egy kicsit sajnalatos dolg
2010. márc. 13. 00:16
 4/16 anonim ***** válasza:

Inkább szenteld azt a tömérdek szabadidődet a magyar nyelv tanulására, az legalább nem nevezhető pazarlásnak.

Kísérlet.

2010. márc. 13. 00:44
 5/16 anonim ***** válasza:
A valóság az, hogy a PTC oldalak 95%-a scam, vagyis nem fizet. Van egy [link] lap, ha tudsz angolul, akkor itt meg lehet találni a fizető oldalakat. Sokat nem lehet vele keresni, vagyis inkább nagyon keveset. De végül is működik. Kérdés, megéri-e foglalkozni vele akár csak napi 5 percet is azért, hogy végül hónapok múlva összegyűljön 10$ virtuális pénzed... Kinek mennyire értékes az ideje... Csak kevés ember olyan kitartó, és szerez annyi referralt, hogy annyi pénzt keressen, hogy az már meg is érje... De sok szerencsét...
2010. márc. 13. 01:17
 6/16 anonim ***** válasza:
nem.
2010. márc. 13. 12:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Sajnos tapasztalataim is azt bizonyitják, hogy nem érdemes! De akkor áruljátok el, hova kellek én 65 évesen dolgozónak? Szivesen vállalok koromhoz illő munkát, ha lenne?
2010. márc. 15. 01:49
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem is szükségem lenne munkára, mert a nyugdij nagyon kevés, de nincs. Hiába van vagy sok éves számitástechnikai gyakorlatom, több szakmában elismernek (erkölcsileg), a helyzet reménytelen. Még portásnak se vesznek fel, mert ott is biztonsági őrök kellenek.
2010. márc. 15. 15:18
 9/16 anonim válasza:
Elég érdekes válaszokat olvastam.Ez a téma engemet is elég régóta foglalkoztat.Én is válaszokat kerestem de valahogy mindig a PTC-nél kötöttem ki.....Nemrégiben letöltöttem egy ingyenes e-bookot [link] Az e-book elolvasása után már máskép látom a dolgokat....Tényleg olyan dolgokat említenek meg illetve tippek adnak amik igazán segíthetnek azoknak a személyeknek akiket igazan érdekel az internetes pénzkeresés.Szóval aki azt mondja,hogy az internetes pénzkeresés marhaság az téved!!!
2010. márc. 15. 17:54
 10/16 anonim válasza:
Most vettem észre hogy rósz címet adtam meg.Ez a helyes link [link]
2010. márc. 15. 17:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!