Vasárnaponként nektek is van rossz érzésetek hogy holnap hétfő, suli, munka?
Figyelt kérdés
Ma reggel is arra ébredek hogy egyből az jut eszembe hogy holnap hétfő, és megint a hül.ye osztálytársam fog idegesíteni, és már akkor elkezdődik a stressz. Csak én vagyok ilyen stresszelős, vagy veletek is van ilyen?2015. szept. 6. 19:27
1/4 anonim válasza:
A vasarnap rosszabb mint a hetfo szerintem
2/4 anonim válasza:
Hát amikor suliba vagy dolgozni jártam hasonlóan éreztem, de évek óta nincs munkahelyem, így nincs ilyen érzéseim.
3/4 anonim válasza:
Én nem stresszelek mert szeretek a barátaimmal meg az osztállyal lenni.
4/4 anonim válasza:
Nekem gimiben volt ez a rossz érzésem. Meg kell jegyezzem, hogy nem voltam olyan jóban az osztálytársaimmal, így alig vártam, hogy hazaérjek. :/ Amióta főiskolára kerültem egy jó közösségbe, azóta megszűnt ez a "vasárnapi rosszullét" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!