Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen kéréseket teljesít Isten?

Milyen kéréseket teljesít Isten?

Figyelt kérdés

Dadogok és olyan énekes színész szeretnék lenni mint Zac Efron szóval a vágyam az lenne hogy olyan legyek mint Zac Efron és hogy ne dadogjak.Ez nem túl nagy kérés?Isten teljesíti az ilyen fajta kéréseket?

Isten teljesíti ezt a kérést?

2015. aug. 31. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:
próbáld ki! Én nem tom!
2015. aug. 31. 20:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Kosz
2015. aug. 31. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:

"Segíts magadon és Isten is megsegít."

Ha csak kérsz, de nem teszel érte semmit, akkor az életben nem fog teljesülni a vágyad. Arról nem is beszélve, ha más akarsz lenni, ahelyett, hogy önmagad légy. Azért szeressenek az emberek, mert önmagad vagy, ne azért, mert olyan vagy mint más. Most ez tökmindegy, hogy Zac Efron vagy a szomszéd Kis Pista.

2015. szept. 7. 12:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom mondani, hogy fontos, hogy te is próbálj tenni érte (pl. logopédus, énektanár, stb.). Ahhoz, hogy Isten segítsen, neked is meg kell tenned a tőled telhetőt. Például, ha nem tanulsz a dolgozatra, akkor hiába imádkozol, Isten nem tudja eszedbe juttatni azt a tudást, amit nem tanultál meg.

Ha imádkozol, nem biztos, hogy Isten teljesíti. Lehet, hogy van hozzá tehetséged, csak fejlődnöd kell, de az is lehet, hogy nincs. Lehet, hogy Istennek más tervei vannak veled, de lehet, hogy teljesülhet az, amire vágysz.

2015. szept. 7. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!