Keresztények, szerintetek igaz az hogy Isten úgy teremtette az állatokat mint az embert?
ilt az orrukba lehelte az életet a lelket?
vagy ahogyan a Jht nevezik szellemet egy fajta energiát?
vagy csak szavakkal lettek teremtve az állatok?
én pld úgy tudtam hogy az utóbbi vagyis csak szavakkal.
mi a véleményetek?
Ez nem igaz.
1. Isten igaz mindent teremtett de az én elméletem szerint csak a sejteket teremtett és egyéb atomokat ezek kialakultak élőlényekké, és egyéb tárgyakká gondolati dolgokká.
2. Igazából Isten Nem csak testet teremtett (testet igazából nem annyira) hanem Lelket is.
3. Nem életet lehelt, mármint ez egy átvitt értelem,ő igazából életfeltételeket (levegő, fény, megfelelő hőmérséklet és táplálék) teremtett ezért éledtek fel a testek, ami igazából fordítva történt (először életfeltételek).
4. Az állatokat teremtő sejtek lettek szavakkal teremtve, amik aztán állattokká alakultak.
1.hozzászóló:
Amiket itt leírtál azt honnan vetted? Saját elmélet? Mire alapozod ezeket?
Kedves kérdező:
Isten tökéletes! Neki nem kell gondolkodnia, megvan benne minden komplexen. Tehát csak szól és létrejönnek, megvalósulnak a dolgok. Az Ő végtelen mindenhatósága manifesztálódott szavának erejében. Istennek minden lehetséges.
Áldjon az ÚR!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!