Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha jó emberek vagyunk Isten...

Ha jó emberek vagyunk Isten teljesíti az összes vágyunkat?

Figyelt kérdés
Hogyan beszélhetnék Istennel?Egy kicsit rossz ember vagyok és tudni szeretném hogyan legyek jó ember.

2015. aug. 29. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Tégy jó dolgokat, soha ne akarj rosszat tenni.

Ha ez megvan, akkor jó emberré válhatsz.

Ismerd fel, ha rosszat teszel, vagy rosszat készülsz tenni.

Ha ez megvan, akkor később minden jól alakul.

2015. aug. 29. 20:37
 2/3 aries 2 ***** válasza:

Egyszerűen csak képzeld el, hogy miközben beszélsz Hozzá, Ő ott van mindig melletted, és minden mondanivalódat meghallgatja.

Úgy lehetsz jó, ha törekedsz a Tízparancsolat betartására.

2015. aug. 30. 07:48
 3/3 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Istennel ima útján tudsz beszélni, de a legfontosabb, hogy megtérj Hozzá és fogad el Jézust Megváltódnak! Ez egy megtérő imával lehetséges, melyet elmondhatsz pl. így :

Drága Jézus!Tudom, hogy bűnös ember vagyok, és hogy Te értem is meghaltál a kereszten! Minden bűnöm, amit elkövettem, nagyon bánom , ezért kérlek, bocsásd meg bűneimet, és óvj meg attól, hogy újra bűnt kövessek el!Űzd el mellőlem a gonoszt!Kérlek, legyél Te életem Ura, mert a Te gyermeked szeretnék lenni!

Kérlek, vezess el arra az útra, amit nekem szántál, és segíts, hogy Általad jobb emberré tudjak válni!

Köszönöm, hogy meghallgattál! Jézus nevében, Ámen!

Istenhez is címezheted ezt az imát,Jézus megemlítve benne, de szólhatsz mindkettőjükhöz is, a lényeg ,hogy szívből mondd ezeket a szavakat, ne csak a száddal!

Isten Szent Lelkével betöltekezel, ha szívből kéred Istent és/vagy Jézust! És biztos, hogy jobb emberré is fogsz válni, saját tapasztalat!:)

Kérlek, jelezz vissza majd, mit tapasztaltál magadon!

Isten áldjon Téged, kedves Kérdező!

üdv. Dalma

2015. aug. 31. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!