Van még itt olyan rajtam kívül aki ha kiír egy kérdést, ,5 percenként" megnézi, hogy érkezett-e már rá válasz?
Figyelt kérdés
nekem ez egy mániám és időnként még a régebbi kérdéseimet is lecsekkolom néha.
Más is így van ezzel ha kirak egy kérdést?
2015. aug. 27. 21:29
2/6 anonim válasza:
Szeretsz választ kapni, de fogadni mernék, hogy a privátot még jobban kedveled :D
4/6 A kérdező kommentje:
Kis csúszással mert válaszoltam egy kérdésre, megnéztem az e-mailemet az új kérdésekről, olvasgattam néhány választ
Második válaszoló: privátot nem szoktam kapni, mert a válaszok amiket kapok elegek és sok hasonló kérdés van és így egy csomó információt megkapok így nem kell a privi és csak azért írtam egyszer valakinek privátot mert adott néhány köröm ápolási tippet
Utolsó: szerinted is nagyon izgi várni a kevés/sok válasz vagy csak érdekel hogy ki tudott válaszolni vagy hogyis fogalmazzak?
2015. aug. 27. 21:46
5/6 anonim válasza:
Pacsi tesó! Ugyanígy vagyok. :D Bar holnaptól nem igy lesz, suli. :c
6/6 anonim válasza:
Hát azért nem 5 percenként, de viszonylag gyakran, kb. 4 óránként szoktam nézni a kérdésekre jött válaszokat, akár én kérdeztem, akár valakiére válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!