Ebay-en rendeltem három ruhát már májusban és még mindig nem érkezett meg, de a pénzt levonták a kártyáról, hallottam róla, hogy vissza utalják ha írok nekik, de nem tudom hogyan kell. Hol kell nekik írni és mit mert nem tudok még olyan jól angolul?!
Latod Dorina ez tortenik ha eszetlenul ossze-vissza kattintgatsz es szorod a penzed.
Eloszor is, guglizd ki, hogy "ebay hasznalat". Tessek elolvasni a szep, szines, MAGYAR hasznalati utasitast, hogy legkozelebb ne kovess el ekkora szarvas hibat.
A harom ruha ara mar uszott. Nem is ertem, mi tartott idaig, hogy Augusztus kozepeig vartal. Tul sokat sutott a nap a nyaron es megszurta a kis buksidat, ugye?
45 nap a határidő amíg biztosan visszautalják a pénzed.
Nekem volt hogy elfelejtettem, nem értem rá írni, pár napot kicsúsztam, mégis visszautalták.
Próbáld meg, de már nagyon sok idő telt el, az eladót semmi nem kötelezi arra, hogy visszaadja a pénzed.
Amit a 3. válaszoló írt az alapján megkeresed, a contact sellernél kipipálod, hogy refundot kérsz. Ha ennyi idő után egyáltalán kattinthatóak ezek a részek, én a májusi rendeléseimet már lezártam és csak annyit ír, hogy kiestem a visszafizetési határidőből. Ha nem lehet így elintézni esetleg írj egy rövid levelet - nem kell regényt írni, a google translate szintet is úgyis megérti - de szerintem nem fog visszafizetni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!