Ha ebay-en rendeltem valamit, és nem érkezett meg? (többi lent)
írj nekik emailt,alól megtalálod a kapcsolat menüpontot.
aztán buying,paying for items,Paid for item but not received pontokat válaszd.van az ebayen pénzvisszafizetési garancia.majd írd meg hogy visszautalják-e a pénzt mert kíváncsi vagyok.
Azzal az a gond, hogy maximum 1 hónapig él az a lehetőség. Viszont ez már 3 hónapja el van csúszva, valahogy most lett 3 hónapos a vásárlásom, mert 3 hónap után eltűnik onnan, most néztem sajnos, és visszajelzést sem találtam sehol. Igazából nem találom, mert pár cucc van visszamenőleg, az is az, amit mostanában rendeltem. Igazából az a durva az egészben, hogy amit 1 hete írtam neki, nem válaszolt rá. Csak azért durva, hogy ha úgy nézzük, akkor én nem kaptam meg azt a tárgyat, amiért én fizettem, de elvileg feladta..
Amúgy eladó függő. Én most vettem 1 ruhát 40.000-ért és visszafizették a pénzem, mert nem volt abban a méretben már, amiben kellett volna, és utólag derült ki. De teljesen vissza lett fizetve. Persze leveleztünk pár napig az időeltolódás miatt(Kína).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!