Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha ebay-en rendeltem valamit,...

Ha ebay-en rendeltem valamit, és nem érkezett meg? (többi lent)

Figyelt kérdés
Viszont az eladó azt írta, hogy várjak még, meg utoljára azt írta, hogy legyek türelmes, most pedig újra kikerült a termék az eladandó termékek közé, így még feedback-et(visszajelzést) sem tudok csinálni, hogy hogy jártam, stb.. Ilyenkor tudom jelenteni az eladót? 7000ft-ot nem kéne csak úgy kidobálni az ablakon szerintem.

2015. júl. 28. 21:44
 1/3 szántóvető ***** válasza:

írj nekik emailt,alól megtalálod a kapcsolat menüpontot.

aztán buying,paying for items,Paid for item but not received pontokat válaszd.van az ebayen pénzvisszafizetési garancia.majd írd meg hogy visszautalják-e a pénzt mert kíváncsi vagyok.

2015. júl. 28. 22:00
 2/3 A kérdező kommentje:

Azzal az a gond, hogy maximum 1 hónapig él az a lehetőség. Viszont ez már 3 hónapja el van csúszva, valahogy most lett 3 hónapos a vásárlásom, mert 3 hónap után eltűnik onnan, most néztem sajnos, és visszajelzést sem találtam sehol. Igazából nem találom, mert pár cucc van visszamenőleg, az is az, amit mostanában rendeltem. Igazából az a durva az egészben, hogy amit 1 hete írtam neki, nem válaszolt rá. Csak azért durva, hogy ha úgy nézzük, akkor én nem kaptam meg azt a tárgyat, amiért én fizettem, de elvileg feladta..

Amúgy eladó függő. Én most vettem 1 ruhát 40.000-ért és visszafizették a pénzem, mert nem volt abban a méretben már, amiben kellett volna, és utólag derült ki. De teljesen vissza lett fizetve. Persze leveleztünk pár napig az időeltolódás miatt(Kína).

2015. júl. 28. 22:23
 3/3 szántóvető ***** válasza:
az lehet hogy 3 hónap után eltűnik de akkor is jelezni kéne az ebay felé,hátha reagál rá valamit az eladó.egy próbát megér szerintem.gondolom megvan a rendelésedről az email.
2015. júl. 29. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!