Olyan csomag érkezett részemre, melyet nem rendeltem. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
2 hete átvettem egy futártól egy hatalmas dobozt, tele gyerekkönyvekkel, és értetlenül álltam a dolog előtt, mivel semmit nem rendeltem a feladó cégtől. Aztán megnéztem az e-mailjeimet, és láttam, hogy értesítettek is a megrendelt(!) csomag érkezéséről, valamint részletezték a majdani fizetendő végösszeget, 18000 forint. Felvettem a kapcsolatot a küldő féllel, aki elnézést kért, tévedését elismerte, és közölte, megoldja a csomag elszállítását. A mai nap délelőttjét beszéltük meg arra, hogy futárt küld, akinek átadhatom a könyveket. Azonban a futár nem érkezett meg. Arra lennék kíváncsi, mit kéne ebben a helyzetben tennem? A feladó cégtől azóta nem jelentkeztek, én viszont nem szívesen ülnék még egy egész délelőttöt itthon a futárra várva, ezt az egy napot is alig tudtam kiszorítani. Lehet, hogy ostobának tűnhet a kérdésem, de nincs olyan opció, hogy mondjuk megtartom a könyveket? :D Kisfiam nagyon örülne nekik...2014. máj. 19. 12:59
1/5 anonim válasza:
hát ha ilyen idióták és nem mennek el érte akkor máshová nem tudod rakni, csak elrakni :D
ha nem fizetted ki akkor hagyjad a dolgot, az ő érdekük hogy elintézzék, ha meg kifizetted akkor baszogasd őket
2/5 szántóvető válasza:
a legfontosabb hogy fizettél érte?
3/5 A kérdező kommentje:
Nem, nem fizettem érte, csak átvettem.
2014. máj. 19. 13:07
4/5 anonim válasza:
Küld vissza nekik portósan a feladás díjával. Ha nem veszik át, onnantól tényleg a Tied, ráutaló magatartást tanúsítottál, hogy visszaadod, miattuk hiúsult meg.
5/5 szántóvető válasza:
ingyen nem tarthatod meg,de tennivalód nincs,amíg érte nem jönnek addig bízd a kisfiadra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!