Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy ünnepeljek? :- (

Hogy ünnepeljek? :- (

Figyelt kérdés

2 hét múlva szülinapom, és szeretnék bulizni, mert ,ár évek óta nem voltam. A baj, csak az, hogy a barátaim férjhez mentek, elköltöztek, ha itt laknak, gyerekük van. Nem tudnak jönni. Pedig én úúúgy mennék diszkóba, v nem is tudom. Vagy már amúgy is "öreg" vagyok hozzá? 22/L

Most mit csináljak?

2010. márc. 10. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:

ha elmész a diszkóba ,miért ne tehetnéd meg egyedül vagy ha valaki férjhez ment az miért ne mehetne veled ?

ezt nem értem,mindenkinek joga van szórakozni.

én amikor bevonultam ,leszereltem,levizsgáztam mindig összeszedtem a barátaim barátait is és nem sajnáltam a pénzt beültünk egy étterembe mindenki azt evett ivott amit akart utána elindultunk valahová és sokszor így tettem szert újabb ismerősökre,barátokra

2010. márc. 10. 19:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyedül? Áááá, azt nem merem, a szomszéd városba kell menni, busz, vagy vonat. Egyedül nem... Azt mondják, Ők már nem járnak ilyen helyekre. Férjhez ment, kibulizta magát. Én sem értem. De most nagyon rámjött a mehetnék. :(
2010. márc. 10. 19:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Mármint én kérdeztem, hogy jönnek-e, de Ők mondták, hogy már nem járnak. Nem én nem akarom, hogy jöjjenek, Épp ellenkezőleg.
2010. márc. 10. 19:35
 4/5 anonim ***** válasza:

első vok

anyám ,22 éves vagy, nagyon fiatal,ne legyél már ennyire elkenődve dehogy vagy öreg a bulizáshoz most vagy abban a korban amikor még ezt kell csinálni sztem a barátnőid mentek korán férjhez.kérlek szedj össze valami ismerőst és érezd jól magad,meglátod csak elindulni lesz nehéz sok sikert

2010. márc. 10. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Már van jelentkező. Debrecenben koncert lesz. Oda megyünk. Ez volt a meglepi, mivel nem tudtam, hogy lesz, mást terveztem, szóltak, hogy ne.

Köszönöm a bíztatást!! Rám fért.

2010. márc. 10. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!