Hogy ünnepeljek? :- (
2 hét múlva szülinapom, és szeretnék bulizni, mert ,ár évek óta nem voltam. A baj, csak az, hogy a barátaim férjhez mentek, elköltöztek, ha itt laknak, gyerekük van. Nem tudnak jönni. Pedig én úúúgy mennék diszkóba, v nem is tudom. Vagy már amúgy is "öreg" vagyok hozzá? 22/L
Most mit csináljak?
ha elmész a diszkóba ,miért ne tehetnéd meg egyedül vagy ha valaki férjhez ment az miért ne mehetne veled ?
ezt nem értem,mindenkinek joga van szórakozni.
én amikor bevonultam ,leszereltem,levizsgáztam mindig összeszedtem a barátaim barátait is és nem sajnáltam a pénzt beültünk egy étterembe mindenki azt evett ivott amit akart utána elindultunk valahová és sokszor így tettem szert újabb ismerősökre,barátokra
első vok
anyám ,22 éves vagy, nagyon fiatal,ne legyél már ennyire elkenődve dehogy vagy öreg a bulizáshoz most vagy abban a korban amikor még ezt kell csinálni sztem a barátnőid mentek korán férjhez.kérlek szedj össze valami ismerőst és érezd jól magad,meglátod csak elindulni lesz nehéz sok sikert
Már van jelentkező. Debrecenben koncert lesz. Oda megyünk. Ez volt a meglepi, mivel nem tudtam, hogy lesz, mást terveztem, szóltak, hogy ne.
Köszönöm a bíztatást!! Rám fért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!