Vki tud mesélni egy pár dolgot az ügyfélszolgálatos munkákról?
nem az üfsz szidása érdekel h mennyit kell várni automata blablabla
hanem h milyen a munka? a beosztás ilyenek és milyen az ha vkinek hétköznapra esik a hétvégéje?! tök rossz lehet h mindenki melózik körülötted te meg otthon vagy pont akkor szombaton meg ők vannak otthon én meg meló.
most is telefonos melóm van csak sales-ezek, és legalább rendszeres a munkaidő 1hét DE 1hét DU. és a hétvége szabad.
az a baj inkább a párommal együtt lakunk és legalább hétvégén láttuk egymást az alváson kívül, így azt is elvesztem, hétköznap meg olyan fáradt néha h nem is lehet hozzá szólni. Inkább ettől félek h nem lesz jó vége köztünk.
a hobbim a netezés játékok és van egy kutyám akit hétvégén vittem a parkba NAGY sétára amúgyis szoktam de a hétvége volt szabadabb. ezt megoldom, de én attól félek h a párommal sokat veszekszünk majd. furcsa lesz, mondjuk még nem vettek fel csak benne van a pakliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!