Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szoboszlóiak! Jártatok már...

Szoboszlóiak! Jártatok már ilyen helyen?

Figyelt kérdés
Szóval. Hajdúszoboszlón élek, és szeretnék találni egy olyan, könnyen megközelíthető helyet, ahol nincsenek emberek, szóval ilyen kihalt, de mégsem sikátor, meg döglött kutyák. Hanem olyan pl. hogy van egy híd, és akkor az alatt, ahová a büdös életbe nem néz oda senki. Mittudom én. EGy sziklánál, vagy egy árokban, ahol lehet nézegetni(majd nyáron) a tájat, ahogy alkonyodik. És olyan jó érzés ott üldögélni, és nézni ki a fejedből. Turisták is mondhatnak ilyet, tapasztalatból. És légyszives az utca nevét is mondjátok meg, aminek a közelében van egy ilyen hely. Előre is köszi!
2010. márc. 9. 16:42
1 2
 11/17 anonim válasza:
:-) Kedves kérdező nem írnál magadról pár sort?
2013. aug. 11. 21:36
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát...

kicsit eltértünk a témától, de ha ennyire érdeklődsz, kötelességemnek érzem enyhíteni kíváncsiságodon.

Pár mondat:

-Jobban szeretek ilyen helyekre járni, és csöndesen nézelődni, mint a városban sétálni, ahol sok a külföldi ilyenkor nyáron.

-Kedvenc állatom a bagoly, és még mindig töretlenül győzködöm a szüleimet, hogy kaphassak egyet.

-Szeretem az őszt, és már várom, hogy levelet seperhessek a diófa alatt.

-A kedvencem az iskolában az oda és a visszaút, amikor sétálhatok.

-Igaz, hogy itt élek, de életemben még kétszer voltam a fürdőben.

Most ti jöttök! =)

2013. aug. 17. 21:11
 13/17 anonim válasza:

Szia!

Igen,már vártam,mondom most már privátot kell hogy írjak csak nem akartam tolakodó lenni,elijeszteni.

Még jó hogy érdeklődök ha valaki ilyen kérdést ír ki,ráadásul szoboszlói.

S mert ilyen kevesen vagyunk.

Nos strandon én sem voltam sokkal többször ,sőt van ahol még nem is jártam.Bagoly,annyira nem meglepő ha szereted a naplementét,mégis mi tetszik benne?Csak nem az hogy olyan csöndben elvan :-) .

Ezek alapján eddig szimpi vagy úgy nagy vonalakban.Elmélkedő,gondolkodó,csendes típusnak tűnsz.Jól gondolom hogy még fiatalka vagy.

Mennyi idős?

2013. aug. 17. 22:07
 14/17 Mr.Potter válasza:
Jaj,nagyon megtetszett ez a kérdés.Én is ilyen helyekre szeretek járni,csak sokszor nincs kivel..Hosszú hajú,borostás,vastag szájú fiú vagyok(a barátaim csak HBV-nek hívnak).De jó lenne VALAKI a közelben,erre a célra.
2013. szept. 3. 17:00
 15/17 A kérdező kommentje:

óh, kedves Mr Potter. Én önként jelentkezek!!

=)

2013. szept. 5. 14:34
 16/17 anonim válasza:
A Dózsa György útból nyílik egy utca. Pontosan nem tudom, hogy mi a neve. Ha a Tesco felé mész, akkor a legutolsó utcánál jobbra kell fordulni. Az elején semmi izgi, de az utca felénél kb van valami lovas dolog. Utána kezdődik egy nagyon szép puszta, ami gyönyörű naplementekor. Én ajánlom =)
2013. szept. 5. 19:28
 17/17 A kérdező kommentje:
igazad van, az a rét tényleg nagyon szép. ott van az egyik kedvenc helyem, ahol a naplemente csodaszép
2013. szept. 5. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!