Szóval. Hajdúszoboszlón élek, és szeretnék találni egy olyan, könnyen megközelíthető helyet, ahol nincsenek emberek, szóval ilyen kihalt, de mégsem sikátor, meg döglött kutyák. Hanem olyan pl. hogy van egy híd, és akkor az alatt, ahová a büdös életbe nem néz oda senki. Mittudom én. EGy sziklánál, vagy egy árokban, ahol lehet nézegetni(majd nyáron) a tájat, ahogy alkonyodik. És olyan jó érzés ott üldögélni, és nézni ki a fejedből. Turisták is mondhatnak ilyet, tapasztalatból. És légyszives az utca nevét is mondjátok meg, aminek a közelében van egy ilyen hely. Előre is köszi!
A temetőnél a domb mögötti hely. Van ott egy ilyen folyó szerűség( odavezetik a vizet a fürdőből asszem). Na az elég csendes és kihalt.
2011. jún. 22. 11:14
2/17 anonim válasza:
Üdv!
Vannak még itt Szoboszlóról ilyen finom lelkű egyének?
Találtál már helyet?
Én a reptérre szoktam kijárni de jó volna valami magaslati pont ahová föl lehet menni nézelődni és nem szólnak meg érte.
Ha még mindig jársz szívesen mennék veled.
2013. júl. 31. 09:59
3/17 A kérdező kommentje:
Találtam azóta egy párat. Például a keleti felé, mikor átmész a hídon (én biciklivel szoktam) akkor nem mész a part mentén tovább, hanem jobbra fordulsz, és kikötsz az alatt a híd alatt, amin átmentél. Ott a folyó, szép a naplemente is, és senki sem lát! =)
Vagy az Aldi melletti dombra is felülhetsz, bár ott szoktak lenni többször, de szerintem ott a legszebb a naplemente.
=)
2013. aug. 1. 19:15
4/17 anonim válasza:
Akkor örülök hogy tartod ezt a jó szokást.Az aldi dombra még nem ültem ki,ma lehet megnézem a kilátást,meg hogy milyen fejek szoktak kijárni,nem rég virágzott arrafelé a sok kamilla.A reptéren az a baj hogy a napnyugtát takarja egy fasor.Vízpart lenne a legjobb de híd alá nem szívesen megyek.
2013. aug. 2. 06:24
5/17 anonim válasza:
Szerdán gyertek a reptérre naplementézni!
2013. aug. 3. 18:41
6/17 anonim válasza:
Azt figyeltem meg hogy egyre több az ilyen gyűjtögető.Van a hegedűs bácsi,a harmónikás,egy harmadik olyan hangszeren játszik aminek nem tudom a nevét.Idén jött a labda zsonglőr srác,neki nem kell egy óra hogy tele dobálják a sapkáját.Régen voltak táncosok is.
2013. aug. 6. 04:44
7/17 anonim válasza:
Üdv!
Ez az aldi melletti domb melyik pontosan?A vizsgabázis előtt az a kis földkupac ami még nincs elkerítve?Tegnap volt valaki a reptéren?
2013. aug. 8. 08:38
8/17 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy ilyen kis csoport alakult itt ki.
Ha van még ötletetek, szóljatok! =)
2013. aug. 9. 15:13
9/17 anonim válasza:
Szia csak hárman vagyunk eddig akik megnyílvánultak.Mit lehet rólad tudni,magadnak való vagy,mikor mész megint ki?Jó volna valakivel eljárkálgatni.Tartsunk össze.
2013. aug. 9. 18:42
10/17 anonim válasza:
Ilyenkor mikor felhők vannak nyugatfelől,rendkívül szép tud lenni ahogy a nap megfesti őket és a sugarai kiszűrődnek mögüle.Különösen szeretem,csodás látványt nyújt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!