Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem szeret senki?

Miért nem szeret senki?

Figyelt kérdés
:( :(
2010. márc. 7. 18:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kocka!Ha azt sem tudod miről van szó,akkor minek írsz? Beszélnék én velük szivesen,meg mennék is mindenfelé,csak az a baj tudod,hogy mindenki máshol tanul/máshol él...máshol dolgozik,és csak én maradtam itt,mert nem vettek fel fősulira! És ha itthon is vannak,akkor sem jönnek sehova,mert oda vannak szokva,ahol tanulnak,meg ahol élnek!Néha beszélünk msnen,vagy írunk 1-1 smst,vagy e-mailt egymásnak,de ennyi Nem kéne pofázni,ha nem tudod miről van szó! Akkor te is kocka vagy,mert te is itt vagy ezen az oldalon....nem?
2010. márc. 7. 20:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Keres valami melót, jön a nyár mondjuk a Balcsinál, kimozdulsz, feldobódsz,szerezhetsz új barátokat-akár kéthetente is:)- meg keresel a sulira egy kis zsebpénzt. Mert hát most felvesznek...én látom. Aztán ott megint jönnek a barátok.

UI.: Szeretlek!:)

2010. márc. 7. 21:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Azt tudom,hogy suliban majd jó lesz...vagyis remélem. De a legnagyobb baj a családban van,és ez úgy se fog változni :(
2010. márc. 7. 21:05
 14/14 anonim válasza:
Mar eltelt 8 ev, remelem megszerettek azota sokan :)
2018. jan. 16. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!