Miért érzem úgy, h senki nem szeret?
Szia
Egyetértek az előttem szólóval.
Szerintem te tini vagy, én is sokszor úgy érzem, hogy mindenki utál a világon, és senki sem szeret :S (17 éves srác)
Ha úgy érzed nem szeretnek akkor valójában te nem szereted magadat. Tükör efektusnak szokták nevezni.
Az eredete a szülőkkel való kapcsolatban gyökerezik.
Megoldástnehéz rá mondani, így pár sorban.
Ha majd valóban szeretnéd ezt megoldani keress fel egy pszichodráma csoportot vagy menj el családállításra. A legegyszerűbben a szüleid tudnának segíteni de mégis az az út a legnehezebb. :)
Jó lenne ha zsigerig átélnéd a valóságot. Hogy akármilyen is vagy, szeretetre méltó, szeretetet adni és kapni tudó, egész ember vagy. :))
Te is tini vagy, igaz? :) Hát én is :D
Korral jár.
Szerintem.
De gondolj arra, hogy ez csak egy érzés. "Úgy érzed"
Mennyivel rosszabb már az, amikor a barátnőid nem hívnak már magukkal és nem látod a pasidat 10 napig mert hülye dolgok jönnek közbe? :clol
Amúgy nem kell mindenki szeretetét keresni. És nem olyan szörnyű az sem, ha valaki utál. Lehet, hogy csak irigykedik. Ami azt jelenti, hogy irigyelni való tulajdonságaid vannak, valamit átlagon felül jól csinálsz!
*Éneztgondolom*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!