20 éves fiú vagyok és 40-es a lábméretem ez gáz? Mennyinek kéne lennie?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 18:38
1/12 anonim válasza:
Az unokám 9 éves és 39--es a lába,és az apukájának is ugyanannyi.
2/12 anonim válasza:
nem:D szerintem inkább az a gáz, hogy én 16 éves fiú vagyok és 45ös:D
3/12 anonim válasza:
jézusom.. :''( komolyan mit fogtok még megkérdezni, hogy mi a gáz? már volt farok méret, nyelv méret, most meg már láb méret ??? -.-""
sztem olyan 42-44 az átlag...
most tényleg ez miért lenne gáz???
4/12 anonim válasza:
szerintem szexi ha egy pasinak ,,kicsi" lába van. Nekem sose tetszettek a 46-47-es nagy lábak :D
5/12 anonim válasza:
Szerintem minimum 43-as kellene hogy legyen, de te tudod
6/12 anonim válasza:
15 vagyok 38-as lábmérettel...
Van olyan oszt.társam, akinek 43-as van...
Igaza van a 3. kommentelőnek, am ez miért lenne gáz?
- He gázsi, hanyas a lábad?
- Harmincnyócas.
- Há akkó ki vágy közösítvé!
Istenem -.-
7/12 anonim válasza:
Mikor én 14 éves voltam,egy jópár osztálytársamnak(fiúk-és pár lány is volt küztük)volt 40-es a lábmérete!
Én most 34 éves vagyok,lány,és 40,5- ös a lábméretem,és nem is tűnik nagynak egyáltalán.
Az égvilágon semmi kivetnivaló nincsen a lábméretedben,de akkor sem lenne,ha az épp 44-es lenne.
8/12 anonim válasza:
Egyik fiú osztársamnak 13 éves létére 45-ös a lába..szal ne aggódj nem gáz h 40-es a lábméreted 20 éves létedre..
9/12 anonim válasza:
17 eves LANY (!!!) vagyok 41-es labbal.. szoval nincs amiert aggodnod:D en rafogom a magas termetemre es a ludtalpamra amivel regota meg vagyok 'aldva' es bekeben keresgelem az egyre nagyobb meretu cipoket.. nem erdekel hogy minden cipouzletbe csak a szemuket meresztgetik az eladok:))
10/12 anonim válasza:
19 éves vagyok 41-es lábbal, és még örülök is neki, hogy nem nagyobb. Mindenféle cipő jobban néz ki kis méretben, pl converse tornacipők amiket imádok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!