Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha úgy érzem a...

Adamlord9 kérdése:

Mit csináljak ha úgy érzem a sötétben hogy folyton figyelnek?

Figyelt kérdés
Otthon nagyon úgy érzem figyelnek, hangokat hallok/képzelek este! :( ... szerintem ez miatt a velem megtörtént rejtélyes eset miatt:... este van. épp vége volt a kedvenc sorozatomnak, kinézek az ablakon és azt látom hogy az ablak előtt lévő létrán valaki/valami felmászik 3 másodperc alatt a padlásra mint egy pókember. Sötétebb volt az éjszakánál és igen, emberalakja volt. Amikor közölték velem hogy nem a családból valaki rosszul lettem. Papám felment a padlásra és már nem volt ott. Ráfogták a macskára az egészet! (Mert én hülye nem tudtam hugy minden macskának emberalakja van). A szüleimnek elmondtam az esetet de segghülyének néznek. Azóta ézrem úgy minden áldott este mintha figyelnének. UI.: NEM szoktam semmit halucinálni

2015. aug. 2. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért drogozol, ha nem bírod?
2015. aug. 2. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Hülye Fa**! XD
2015. aug. 2. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenki érezte már úgy, hogy figyelik, ezen mindenki átesik. Amúgy kb mindenbe van valami nyomkövető meg poloska a mai világban mindent tudnak rólunk. Úgy is lehet hallucinálni, ha nem drogozik vagy iszik az ember, ezt a stressz is előhozhatja. Hány éves vagy? Lehet túlterhelted magad és nem alszod ki a napi fáradalmakat.
2015. aug. 2. 22:27
 4/5 anonim válasza:
rejtőzz el a takarod alatt
2015. aug. 2. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:
11 vagyok de én az miatt az eset miatt és szinte olyan nyugodt ember vagyok hogy már azt is hiszik rólam hogy drogozok! Amugy nem kellenek a "hülye kis 10 éves" kommentek
2015. aug. 3. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!