Milyen ízű a DNS?
Figyelt kérdés
Dezoxiribonukleinsav, ugyebár...
Azt állítják, megtalálható az élőlények sejtjeiben, amit hogyha elfogyasztunk, a DNS is vele együtt bekerül a szervezetbe. A legtöbb esetben ha ilyen ételt eszik az ember, a színtiszta DNS-spirál ízét elnyomja a sejtekben található szénhidrátok, cukrok, meg minden ilyen. Én személy szerint arra lennék kíváncsi, egészen pontosan milyen íze van a nyers DNS-nek? Lehet, hogy ez így most hülyén hangzik, de már régóta nem találok választ a kérdésre.
Köszönöm.
2015. júl. 31. 19:47
2/4 anonim válasza:
Ha nem, akkor röviden a végén az a spekulációja, hogy csípős lehet. (megint az első)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!