Milyen filmet nézzek meg az interneten?
Már néztem Az egész dr.house sorozatot a ki vagy doki? nevezetüt is,A dr.csontot a kilencedik évadig.Egyszer volt az életet.CSI-ból minden fajta sorozatokat.Vissza a jövőbe 1 2 3....És még tudnám sorolni egészen estig,mert nem csak sorozatokat nézek.
Érdekelnek a sci-fi filmektől a humorig minden.Kivétel a Harry potter meg társai és szinte láttam csomó filmet 1958-2014-ig.olyan bő 1000-t.Ha valaki tud még mondjon jó filmet kérlek ami rajta van a neten
Sorozatok (magyar címmel, ahol odaraktam egy csillagot azt eredeti nyelven érdemes nézni): Dexter*, két pasi meg egy kicsi, rém rendes család, gyilkos elmék, nevelésből elégséges*, Totál szívás*, agymenők*, Trónok harca*, jóbarátok, walking dead*
Filmek: Gyalog galopp, viharsziget, blöff, a kém, gyűrűk ura, csillagok között, mad max, alien filmek, harcosok klubja, die hard 1-2-3-4, wall street farkasa
young doctor's notebook
elég elborult, morbid sorozat, de még nem találkoztam hasonlóval
Sorozat:
Dexter (IMÁDTAM, minden perce lekötött)
Misfitst (Kívülállók) ezen nagyon sokat nevettem, iszonyú sok káromkodás van benne :)
Pretty Little Liars
Pletykafészek
Fekete lista
Szellemekkel suttogó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!