Mit tegyek a rajzolásommal?
Hát hogy is kezdjem...Imádok rajzolni az az álmom hogy egyszer olyan jó leszek hogy saját mangát rajzoljak, kb ovi óta rajzolok akkor még külön féle rajzfilmszereplöket amik akkor mentek a tv be és tetszetek .Kb 1. 2. osztályos iskolás lehettem amikkor elkezdet érdekelni Az anime de akkor még azt mondtam festő akarok lenni,de viszont az idő elteltével egyre és egyre csak a kedvenc anime karaktereket rajzolgattam meg nagy ritkán sajátokat na itt a gond. official karaktert ha rajzolok mármint pl Negima vagy bármelyik más anime és lesem a karakter design et az megy úgy ahogy ...de viszont ha magamtól rajzolok, össze vissza rajzolom a hajakat meg mindent és régen igyekeztem mindig más stílusba rajzolni így a sajátom ki se alakult...Nagy nehezen de elkezdtem úgy rajzolni ahogy nekem tetszik és amit a saját rajzolásnak is nevezhetek ... Végre megterveztem a karakterem erre mindenki azzal jön hogy ez Kuchiki Rukia meg lekopiztam meg Mikasa Ackerman...Pedig 1 szer se gondoltam erre a 2 karaktere :( Itt a karakterem . [link] Na ö az egérrel húztam ki és papira rajzoltam .Most mit tegyek ? Ja és amúgy meg van itt pár rajzom [link]
Most lettem 20 nemrég régen azzal hitettem magam hogy azért nem megy a rajz mert még nem vagyok nagykorú meg stb de ez már túlzás :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!