Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek a rajzolásommal?

Mit tegyek a rajzolásommal?

Figyelt kérdés

Hát hogy is kezdjem...Imádok rajzolni az az álmom hogy egyszer olyan jó leszek hogy saját mangát rajzoljak, kb ovi óta rajzolok akkor még külön féle rajzfilmszereplöket amik akkor mentek a tv be és tetszetek .Kb 1. 2. osztályos iskolás lehettem amikkor elkezdet érdekelni Az anime de akkor még azt mondtam festő akarok lenni,de viszont az idő elteltével egyre és egyre csak a kedvenc anime karaktereket rajzolgattam meg nagy ritkán sajátokat na itt a gond. official karaktert ha rajzolok mármint pl Negima vagy bármelyik más anime és lesem a karakter design et az megy úgy ahogy ...de viszont ha magamtól rajzolok, össze vissza rajzolom a hajakat meg mindent és régen igyekeztem mindig más stílusba rajzolni így a sajátom ki se alakult...Nagy nehezen de elkezdtem úgy rajzolni ahogy nekem tetszik és amit a saját rajzolásnak is nevezhetek ... Végre megterveztem a karakterem erre mindenki azzal jön hogy ez Kuchiki Rukia meg lekopiztam meg Mikasa Ackerman...Pedig 1 szer se gondoltam erre a 2 karaktere :( Itt a karakterem . [link] Na ö az egérrel húztam ki és papira rajzoltam .Most mit tegyek ? Ja és amúgy meg van itt pár rajzom [link]

Most lettem 20 nemrég régen azzal hitettem magam hogy azért nem megy a rajz mert még nem vagyok nagykorú meg stb de ez már túlzás :S

#anime #rajz #Rukia #Rajzolás. Manga
2015. júl. 15. 09:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

[link] tudom van hogy egy portrét órákig rajzolnak és tetszik is viszont nekem pl. Jobban tetszik egy jól screentonozot manga oldal mint 1 festmény,

[link]

[link]

Lehet én vagyok a bolond de nekem ez olyan amit akár az anime se képes vissza adni.

2015. júl. 18. 22:15
 12/13 A kérdező kommentje:
A póz jó lányoknak megy ez a mozdulat referenciât is lestem a pózhoz.
2015. júl. 18. 22:16
 13/13 anonim válasza:
Elore bocs hog nem irok ekezeteket de telorol vagyok. En is szoktam mangat rajzolni es en is nagyon szeretem. Szerintem igenis jok a rajzaid nyilvan nem lehet osszehasonlitani egy profival de nem is rosszak.. a manganak pont az a lenyege hogy embert rajzolsz de megsem normalisan. Az a kitekeredes a rajzodon szerintem nem baj nincs benne semmi rossz. Rajzolj hozzajuk hatteret es akkor maris jobb lesz. Sok sikert hozza es szerintem jo a karaktered!
2015. júl. 19. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!