Miért nem olvassátok el amit írtok mielőtt elküldenétek?
Mert Te persze mindig hibátlanul írsz.Veled sosem történhet olyan, hogy elgépelsz/elírsz valamit.Mázlista vagy.
Persze a tinik körében edvelt a mindenféle rövidítés pl.:"szijja!h vagy?mizujs?kajak,ez tök vagesz,na lépnek kell,puszcsi." De szerencsére nem mindenki beszél/ír így.
15/L
Mret hüjék,, lussták, nemissemrik a magíar nyelvet nics ideyük, nemmtudnak géppelni éslexxarják mitírnak.
nemttom h leht amguy anyi elgpéeléstt ríni eggy mondattba, m,int ahogy 1essek scinájják, nekem szenvnednem kel h elgépeljemma mondataim vXDDxdxd
Előfordulni előfordulhat a véletlen elgépelés, csak nem mindegy, hogy kinél milyen gyakran. Amúgy nem hiszem, hogy a 24 évemmel öreg vagyok, de allergiás az ilyen hülyeségekre, mint cia, szemcsi, fülcsi, füli, szülcsinapcsi meg nem tudom, hogy még mik vannak, a magyarban vannak normális kifejezések, amit mindenki megért, de ezeket meg lassan dekódolni kell az öregebbeknek.
Ja meg nem értem, hogy miért nem lehet normálisan mondani, miért kellenek ezek az érthetetlen divat marhaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!