Akkor is mehetek orvosira, ha nem gimibe járok?
Figyelt kérdés
Most egy egészségügyi iskolában vagyok első éves, és ha elvégeztem orvosira szeretnék menni,azonban félek hogy gimi nélkül nehéz lessz bekerülni!!!! :/2015. júl. 1. 17:20
1/4 anonim válasza:
hát alap az érettségi
és nekem vannak ismerőseim akik orvosira mentek es vagy biosz-kémia vagy biosz-fizika emelteztek. és még egy középszerű gimi is alig készít fel rá akkor is ha tagozatos vagy.
ezekre lehet számítani.ha ezt szeretnéd én a helyedben most elkezdenék tanulni mert az emelt kémia vagy fizika nem könnyű persze a biosz se
2/4 anonim válasza:
Emelt szintű érettségi kell,mindegy honnan. De nyelvvizsga,kisebbségi származás,1-2 puja is plusz pont.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!
2015. júl. 1. 19:42
4/4 anonim válasza:
Azt azért kijavítanám, hogy jó ha van nyelvvizsgád, de nem számít bele a pontjaidba, jelenleg.... Lehet még később változtatnak, mire te fogsz felvételizni. Most 100 pluszpontot lehet szerezni maximum és a két emelt szintű érettségi kell ami 2x 50 pont(=100). Ha emellett van nyelvvizsgád, már nem fogják beleszámítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!