Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért érzem magam rosszul az...

Miért érzem magam rosszul az emberek között? 13/L Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Nem szeretek emberek közé menni.Régen sokat csúfoltak és beszólogattak.Mostanában egyre ritkábban van ilyen.Igaz nem is nagyon foglalkoznak velem,még is úgy érzem,ha valakiki pl. nevetnek az osztályban mindíg az az érzésem,hogy biztos engem nevetnek ki.Bárhol is vagyok legszivesebben kapucnit húznék a fejemre.

Nem érzem,hogy öbizalomhiányom lenne és barátnőim is meg a legtöbb fiú is csinosnak és kedvesnek tart.A suliba már alig szólalok meg és mindíg kívűl állónak érzem magam,olyan,mindt ha egy fal lenne köztem és a többi ember-őleg a fiatalok-között.Miért van ez?

Miért nem vagyok képes normálisan viselkedni?

2010. márc. 2. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Ismerős..velem is ez van :S

13/L

2010. márc. 2. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel semmi baj sincs. Bárcsak ilyen lehetnék én is. Erre, nekem nagy a szám, mindig beszólogatok a tanároknak stb. Egyszerűen csak annyi van, hogy te jobban szeretsz egyedül lenni. Semmin ne változtass, esetleg csak mosolyogj többet, mert ha magányos, és egyben undok is vagy, az már depi, de ha magányos, de mosolygós, akkor az csak egyedüli, és érdekes!
2010. márc. 2. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
detto ebben a cipőben járok :S
2010. márc. 2. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Depresszió, szociális fóbia, mittoménmicsoda. Vagy csak némi hóbort. Válassz, melyik a legszimpibb.
2010. márc. 3. 01:25
 5/5 anonim válasza:
velem is van ez gyakran
2010. márc. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!